Ingyen szoftver és tudás a válsághelyzet könnyítésére | SUSE Communities

Ingyen szoftver és tudás a válsághelyzet könnyítésére

Share
Share

Őszig bárki térítésmentesen igénybe vehet egyes SUSE-szoftvereket és a hozzájuk kapcsolódó tréningeket. Így semmi nem állhat az innováció útjába.

A járványhelyzet miatt óriásit fordult velünk a világ. A vírus terjedésének lassításához fontos a távolságtartás, ezért korlátozzák az utazásokat, bezárták az iskolákat és sok boltot, és aki csak teheti, otthoni munkavégzésre állt át. Így a vállalatok is arra kényszerülnek, hogy rohamtempóban kapcsoljanak magasabb fokozatra a digitális átalakulásban, különben az üzleti működésüket és a versenyképességüket veszélyeztetik.

Mi hiszünk abban, hogy még a nehéz időszakokban is megoldható a folyamatos fejlődés, innováció és értékteremtés, és nem kell egyiket sem feláldozni a másik oltárán. Ebben támogatást nyújthatnak a nyílt forráskódú szoftvereink.

Segítségükkel a szervezetek felgyorsíthatják fejlesztési folyamataikat, ezzel pedig gyorsabban reagálhatnak a változó piaci igényekre, és hatékonyabbá tehetik működésüket, mert egyszerűbben futtathatják az innovatív megoldásokat a privát vagy nyilvános felhőben, illetve a többfelhős környezetekben.

A SUSE open source megoldásait most bárki ingyenesen használhatja az Accelerate Innovation Offer keretein belül, mindössze egy regisztrációért cserébe.

Az ajánlat az alábbiakat foglalja magába:

  • SUSE CaaS Platform: vállalati felhasználásra szánt Kubernetes-platform, amellyel egyszerűen telepíthetők és felügyelhetők a konténeralapú alkalmazások.
  • SUSE Cloud Application Platform: egy komplett alkalmazásplatform, amelynek segítségével a fejlesztők bármilyen felhőkörnyezetben egyszerűen és hatékonyan vehetik igénybe a Kubernetes technológiát az alkalmazások létrehozásához, kiosztásához és felügyeletéhez.
  • SUSE Enterprise Storage: szoftveresen vezérelt tárolási megoldásunk, amely a Ceph technológián alapul, és remekül használható konténeres környezetekben, emellett segít a tárolás optimalizálásában és az adatrobbanás kezelésében.

Természetesen nem engedjük el senki kezét azután sem, hogy megkapta a szoftvereket. Az ajánlattal együtt a SUSE támogatási szolgáltatásaihoz is hozzáfér minden érdeklődő. Emellett  a YouTube csatornán elérhető ingyenes tréningek és oktatóvideók is segítenek, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a szoftverekből.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,365 views