SUSECON 2023: hibrid konferencia a legújabb open source trendekről | SUSE Communities

SUSECON 2023: hibrid konferencia a legújabb open source trendekről

Share
Share

Regisztráljon a SUSE éves rendezvényére, ahol június 20. és 22. között mindent megtudhat a legújabb technológiai trendekről és nyílt forráskódú fejlesztésekről.

A SUSE minden évben megrendezi a SUSECON konferenciát az open source közösség, az ügyfelek és a partnerek számára, ahol bemutatja, milyen informatikai megoldások segítik a vállalatokat a különféle aktuális üzleti kihívások leküzdésében.

Idén Münchenben tartják a rendezvényt, de ha valaki személyesen nem tud jelen lenni, online is követheti az előadásokat, és ehhez csak egy gyors és ingyenes regisztráció szükséges. Informatikai érdeklődési területtől és kihívásoktól függetlenül minden szakembernek érdemes ellátogatnia az oldalra és belenézni az előadásokba.

Idén is számos olyan aktuális téma kerül szóba az eseményen, amelyek fontos szerepet játszanak a vállalatok életében. Szó esik majd arról, hogyan lehet a leghatékonyabban menedzselni és biztonságossá tenni az üzleti működés szempontjából kritikus fontosságú Linux rendszereket a felhőkben és az adatközpontokban, különös tekintettel az SAP-rendszerekhez alapot szolgáltató megoldásokra. Az előadók kitérnek majd a konténerekre és azok kezelésére is, mivel ezek iránt is egyre nő az igény a szervezeteknél. A konténerekhez hasonlóan az edge computing szerepe is felértékelődik a technológia fejlődésével és az intelligens eszközök terjedésével, ezért a prezentációk egy része arra fókuszál, hogyan segíti a SUSE a cégeket az edge infrastruktúra kiépítésében és működtetésében.

Összesen több mint 100 különféle program várja az érdeklődőket, így a korábbi évekhez hasonlóan bizonyára most is mindenki talál hasznos tartalmakat. Lesznek ugyanis business fókuszú, gondolatébresztő előadások a legújabb trendekről ugyanúgy, mint mély technikai demók a legújabb innovációkról kezdő, középhaladó és haladó szintek szerint csoportosítva. A SUSE, a Rancher és a NeuVector műszaki szakértői és üzleti vezetői is megosztják majd információikat és tapasztalataikat az eseményen.

Egy külföldi kollégám szavaival élve: Számos konferencia oldalán szerepel „győzze meg a főnökét” menüpont azokkal az érvekkel, amelyek segítségével rábeszélheti a főnökét arra, hogy megéri nélkülöznie a legjobb emberét a rendezvény idejére. A SUSECON esetében inkább az a mondás, hogy „hozza el a főnökét is”. Szinte biztos, lesz olyan tartalom, ami számára is érdekes lehet.

Regisztráljon még ma!

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)
23 views