Hasznos magyar nyelvű útmutató konténerekhez | SUSE Communities

Hasznos magyar nyelvű útmutató konténerekhez

Share
Share

Szeretné kipróbálni, hogyan használhat konténereket, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Itt a segítség egy informatív videóban!

A konténertechnológia segítségével elszigetelt környezetben futtathatók az alkalmazások, ami megkönnyíti azok csomagolását, hordozását, telepítését és fejlesztését. Az ilyen konténerizált szolgáltatásokhoz fejlesztették ki a rendkívül megbízható és könnyűsúlyú openSUSE Leap Micro operációs rendszert, amellyel egyszerűen és gyorsan létrehozhatók és kezelhetők a konténerek.

Rózsár Gábor (művésznevén: Muszashi) most a Kernel Pánik YouTube-csatornán lépésről lépésre bemutatja, hogyan működik az openSUSE Leap Micro rendszer telepítése és használata, illetve hogyan lehet létrehozni és elindítani egy Nextcloud konténert a Docker hubról.

A konténereket vállalati környezetekben is egyre szélesebb körben használják, ezért a SUSE teljes portfóliót és vállalati szintű támogatást kínál a konténerek telepítéséhez, felügyeletéhez és biztonságossá tételéhez. Ha további információra lenne szüksége a konténerekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Share
Avatar photo
245 views