SUSE Blog

Felhőszolgáltatók, figyelem!

Zsolt Hargitai

By: Zsolt Hargitai

October 10, 2017 4:12 am

Reads:500

Comments:0

Score:5

Print/PDF

Van egy jó hírünk a felhőszolgáltatóknak: itt az ő igényeikre szabott megoldás a SUSE OpenStack Cloud (lemez)képében. Privátfelhő-platformunk ideális, szoftveresen vezérelt megoldás innovatív üzleti szolgáltatások fejlesztéséhez, adatközpontok modernizálásához vagy a fejlesztési és üzemeltetési folyamatok összehangolásához.

A platform segítségével a szervezetek infrastruktúraszolgáltatásban működő privát felhőket hozhatnak létre rendkívül egyszerűen, és ehhez csupán minimális erőforrásra, illetve informatikai személyzetre van szükségük. A SUSE OpenStack Cloud, mint ahogyan a neve is mutatja, a nyílt forráskódú OpenStack projektre épül, amelyhez vállalati szintű eszközöket és támogatást kínál, megkönnyítve az open source megoldás használatát. Magán az OpenStack projekten informatikai cégek és fejlesztők ezrei dolgoznak, ezért óriási szaktudás áll mögötte. Ezt egészítjük ki saját 25 éves tapasztalatunkkal, amit a vállalati felhasználásra optimalizált, nyílt forráskódú szoftverek terén szereztünk.

A SUSE felmérése szerint a szervezetek komolyan érdeklődnek a nyílt forráskódú privátfelhő-megoldások iránt, bevezetésüket azonban 65 százalékuk nehézkesnek találja. A SUSE vállalati felhasználásra szánt eszközei egyszerűsítik ezt a folyamatot. Mi sem igazolja ezt jobban, mint az, hogy a SUSE mérnökei rendre rekordot döntenek az OpenStack konferenciákon rendezett Rule the Stack versenyeken, ahol az győz, aki a leggyorsabban telepíti a felhőmegoldást.

Természetesen nemcsak a bevezetés során, hanem az üzemeltetésben is számíthatnak ránk a szolgáltatók. Nemrégiben mutattuk be például a SUSE OpenStack Cloud Monitoring megoldást, amely még könnyebbé teszi az OpenStack felhőkörnyezetek és -szolgáltatások műszaki állapotának és teljesítményének monitorozását és felügyeletét.

A SUSE OpenStack Cloud segítségével a felhőszolgáltatók mindig megfelelhetnek az ügyfelek aktuális igényeinek, hiszen a megoldás rendkívül rugalmas, megbízható és nagy rendelkezésre állást kínál. Emellett kitűnően együttműködik a legelterjedtebb hypervisorokkal akár vegyes környezetekben is, így egyszerűen bővíthető, és támogatja a szolgáltatók meglévő infrastruktúráit és szoftvereit is. A felhőszolgáltatók ezáltal folyamatosan lépést tarthatnak az egyre erősödő piaci versennyel, a gyors fejlődéssel és az innovációkkal.

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 (1 votes, average: 5.00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

Categories: Cloud Computing, Hungarian, OpenStack, SUSE Cloud, SUSE OpenStack Cloud, Technical Solutions

Disclaimer: As with everything else in the SUSE Blog, this content is definitely not supported by SUSE (so don't even think of calling Support if you try something and it blows up).  It was contributed by a community member and is published "as is." It seems to have worked for at least one person, and might work for you. But please be sure to test, test, test before you do anything drastic with it.

Comment

RSS