Ingyen adjuk a szaktudást a konténerek és a Rancher kezeléséhez | SUSE Communities

Ingyen adjuk a szaktudást a konténerek és a Rancher kezeléséhez

Share
Share

A SUSE tavaly indította el a Rancher Academy online oktatási platformot, amelyen keresztül ingyenes oktatást biztosít a Kubernetes és a Rancher platformokhoz.

A legtöbb szervezet felhő-alapú (cloud-native) alkalmazásokkal, valamint az ezeket támogató konténeres környezetek bevezetésével próbálja gyorsítani a fejlesztési folyamatokat, valamint a digitális átalakulást. A SUSE Rancher egy nyílt forráskódú, vállalati Kubernetes felügyeleti megoldás, amely segíti az IT üzemeltetési csapatokat a konténeres környezetek kezelése során előforduló működési és biztonsági kihívások megoldásában, legyenek ezek akár az adatközpontban, akár a felhőben, akár a peremhálózatokban. A termék beépített eszközökkel támogatja a DevOps csapatokat a konténerizált alkalmazások létrehozásában és futtatásában.

A konténerek kezelése azonban összetett feladat és használata külön szaktudást igényel. A SUSE ezért többek között azzal segíti a szervezeteket a hiányok áthidalásában, hogy ingyenesen hozzáférhető tudásanyagot biztosít a Rancher Academy-n keresztül.

 

 

A tudásbázist bárki ingyenesen használhatja, mindössze regisztrációra van szükség hozzá. A felhasználók az oldalon a SUSE technológiai szakemberei által összeállított, on-demand képzéseken vehetnek részt. Jelenleg öt átfogó kurzus érhető el, amelyek alapozó tudásanyagot kínálnak a konténerek, a Kubernetes és a Rancher konténerfelügyeleti megoldások, illetve a K3s és az RKE2 Kubernetes-disztribúciók használatához.

Az érdeklődők az interaktív képzéseken keresztül megismerhetik a legjobb gyakorlatokat a kontérenek bevezetése és kezelése, valamint a biztonság fenntartása terén. Emellett hasznos tippeket kapnak ahhoz, hogyan érdemes nekilátni a Kubernetes bevezetésének, és hogyan tudják hatékonyabbá, valamint reziliensebbé tenni Kubernetes-rendszereiket. A látogatók így első kézből, iparági szakértőktől tanulhatnak, emellett interaktív kvízekkel tesztelhetik tudásukat, és digitális minősítési elismeréseket is szerezhetnek a kurzusok elvégzésével.

A képzések kifejezetten hasznosak olyan szakemberek számára is, akik már dolgoztak Kubernetes megoldással, de szeretnék felfrissíteni az alapokat. A Rancher Academy érdekes lehet továbbá olyan vezetőknek is, akik a beosztottjaik oktatásához keresnek forrásokat, illetve azoknak a projektmenedzsereknek, akik szeretnék jobban megérteni a csapatuk által használt eszközt.

A szakemberek egyéni és szakmai céljaikat is támogathatják a Rancher Academy használatával, a vállalatok pedig magabiztosan vezethetnek be, illetve üzemeltethetnek Kubernetes és Rancher rendszereket a megszerzett tudásnak köszönhetően. A vállalatok a szakmai tudásanyag birtokában hatékonyabbá tehetik működésüket, hiszen kevesebb erőforrást kell fordítaniuk a konténerekhez kapcsolódó nehézségek azonosítására és elhárítására, így az üzleti folyamatokra koncentrálhatnak.

Regisztráljon ön is még ma!

Share
Avatar photo
116 views