Share with friends and colleagues on social media

Körülbelül egy éve kezdődött el, és nemrégiben zárult le a folyamat, amelynek során a SUSE átvette a HPE vállalattól az OpenStack és Cloud Foundry eszközöket és szakembereket. A nem titkolt cél az volt ezzel a lépéssel, hogy még szélesebb szolgáltatás- és termékportfóliót kínálhassunk ügyfeleink számára a felhőplatformok és az adatközpontok piacán.

Napjainkban a legtöbb adatközpontban és felhőszolgáltatónál nyílt forráskódú megoldásokat használnak, ezért nagy várakozással tekintünk az új eszközök és szaktudás hasznosítására. Kínálatunkban privát, nyilvános és hibrid felhőkben is alkalmazható megoldások is megtalálhatók, szoftverpalettánk kialakításánál viszont alapvetően a privát felhőre fókuszálunk, ezt erősíti az OpenStack eszközök és szakemberek átvétele is. Tapasztalataink alapján ugyanis a közepes és nagyobb méretű szervezetek általában a privát felhőt részesítik előnyben, mert az nagyobb kontrollt és biztonságot kínál, és a megfelelőségi előírások teljesítését is jobban elősegíti, mint a nyilvános felhő.

A felvásárlás után a SUSE továbbviszi a HPE technológiai örökségét és tudását, így még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni azokat a szervezeteket, amelyek felhő alapú technológiák bevezetésében és használatában gondolkodnak. Jó kapcsolatunk és szoros együttműködésünk természetesen továbbra is megmaradt a HPE-vel, ezt bizonyítja az is, hogy a vállalat a SUSE-t nevezte meg az ajánlott nyílt forráskódú Linux partnereként.

Share with friends and colleagues on social media
(Visited 1 times, 1 visits today)

Category: Cloud and as a Service Solutions, OpenStack, SUSE Cloud, SUSE OpenStack Cloud, Technical Solutions
This entry was posted Tuesday, 13 June, 2017 at 8:28 pm
You can follow any responses to this entry via RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet