CentOS nehézségek? A SUSE Liberty Linux segít! | SUSE Communities

CentOS nehézségek? A SUSE Liberty Linux segít!

Share
Share

Amikor megbízható és jó teljesítményt kínáló Linux-disztribúcióra volt szükség, akkor a népszerű választások közé tartozott a CentOS. A projekttel kapcsolatos változtatások miatt azonban sok felhasználó aggódni kezdett azzal kapcsolatban, hogy megfelelő marad-e számára ez a disztribúció. A SUSE Liberty Linux ideális megoldás lehet a felmerült nehézségek kezelésére.

SUSE Liberty Linux támogatási és technológiai csomagot kifejezetten arra tervezték, hogy az ügyfelek megfelelő támogatást kapjanak heterogén IT-környezeteik kezeléséhez. A megoldás egységes support szolgáltatást biztosít Red Had Enterprise Linux, CentOS és SUSE Linux Enterprise Server rendszerekhez igény szerint akár vegyes Linux-környezetekre optimalizált menedzsmenteszközökkel kiegészítve. Ezáltal a CentOS felhasználói visszakaphatják a kontrollt a Linux környezeteik felett, hiszen a SUSE Liberty Linuxnak köszönhetően továbbra is hozzájuthatnak a karbantartási frissítésekhez és biztonsági hibajavításokhoz anélkül, hogy át kellene migrálniuk egy másik környezetbe. A SUSE a Liberty Linuxon keresztül meghosszabbított életciklust biztosít a CentOS rendszerek számára, valamint megbízható és stabil alternatívát kínál a CentOS Stream helyett.

A SUSE Liberty Linux másik nagy előnye a költségcsökkentés, hiszen használatával az ügyfelek egyedülálló módon egyetlen előfizetéssel használhatják a SLES, RHEL és CentOS rendszereiket. A SUSE partnerként segíti őket ebben több mint 30 éves tapasztalattal a nyílt forráskódú szoftverek területén, és a magas szintű támogatás mellett komoly technológiai és mérnöki tudást, illetve szakértelmet is kínál megoldásaival együtt.

A csomag a SUSE Manager rendszerfelügyeleti megoldással is együttműködik, amelynek segítségével a szervezetek egyszerűen, egyetlen központi helyről kezelhetik a Linux rendszereiket az adatközpontokban, a felhőben és az edge környezetekben egyaránt. Az eszköznek köszönhetően a rendszergazdák egyetlen vezérlőpulton követhetik nyomon a teljes Linux-infrastruktúra állapotát, és automatizálhatják a rutinfeladatokat. Ezáltal kevesebb időt kell fordítaniuk a rendszerek telepítésére és frissítésére, és több kapacitásuk marad értékesebb, kreatívabb feladatok elvégzésére.

Share
Avatar photo
208 views