Támogatott és biztonságos Kubernetes-infrastruktúra az SAP Cloud bevezetéséhez | SUSE Communities

Támogatott és biztonságos Kubernetes-infrastruktúra az SAP Cloud bevezetéséhez

Share
Share

A legmodernebb SAP-alkalmazások bevezetéséhez és futtatásához megfelelő háttérre van szükség, amihez a SUSE Rancher megoldások biztosítják a legjobb hátteret és támogatást.

Amikor a vállalat adatközpontjában futtatnak SAP-rendszert, mindenki számára magától értetődő, hogy olyan Linux-környezetre van szükség, amely vállalati szintű támogatással rendelkezik és megfelelően tanúsított az üzleti működés szempontjából kritikus fontosságú alkalmazás futtatásához. De a mi a helyzet akkor, amikor az új, konténerizált SAP Integration Suite komponenst kell futtatni az adatközpontban? Ebben az esetben érdemes önálló Kubernetes-környezetben gondolkodni, méghozzá olyan vállalati támogatással rendelkező Kubernetes-felügyeleti rendszerrel együtt, mint a SUSE Rancher Prime.

Az SAP Integration Suite egyik kulcsfontosságú komponense az adatközpontokban az SAP Integration Cell. Ez az integrációs szoftver zökkenőmentesen kapcsolja össze a helyszínen futtatott alkalmazásokat az SAP Cloud rendszerrel úgy, hogy közben az adatközpont biztonságos keretein belül marad. Így nincs közvetlen kapcsolat a felhő és az adatközpontban működő alkalmazások között, ami nagyobb biztonságot jelent az adatok és az adatközpontban futó műveletek számára. Ennek köszönhetően a vállalatok úgy alkalmazhatják a legmodernebb SAP-technológiákat, hogy közben az adatközpontjukban zajló tevékenységek biztonsága nem sérül.

Miért SUSE? Miért Rancher?

Az SAP Cloud bevezetésénél többek között olyan fontos kérdések merülhetnek fel, mint például mi történik, ha megszakad a kapcsolat az SAP Cloud és a gyár vagy a számlázási rendszer között. Ha az SAP integrációs rétege nem működik, a teljes üzletmenet leáll, márpedig napjainkban ez egy vállalatnál sem jöhet szóba. Fontos kérdés emellett, hogy mi történik akkor, ha a Kubernetes-környezet veszélybe kerül, és kiberbűnözők juthatnak be a rendszerbe? Ezek a kérdések mind arra mutatnak rá, hogy a megfelelő vállalati támogatással ellátott platform kiválasztása ugyanúgy elengedhetetlen, mint bármilyen más, kritikus fontosságú SAP-szoftver esetében.

Egy ilyen platform szükségszerű ahhoz, hogy a vállalatok gyorsan orvosolhassák az incidenseket, és zavartalan üzleti működést tarthassanak fent. A SUSE széles körű, több évtizedes tapasztalatának köszönhetően jól felkészült a kritikus SAP-környezetek támogatására, amikhez a Rancher Prime biztosítja a szükséges Kubernetes infrastruktúrát – ugyanúgy, ahogyan a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications évek óta kiváló támogatást nyújt az SAP HANA rendszerek futtatásához.

A SUSE Rancher megoldások biztosítanak minden szükséges eszközt és támogatást ahhoz, hogy a vállalatok felgyorsítsák a konténer alapú SAP-környezetek telepítését, kezelését és biztonságossá tételét. Így a szervezetek megfelelő ütemezést biztosíthatnak SAP-projektjeiknek, teljesíthetik a működéshez szükséges, kriktikus SLA-kat, fenntarthatják az üzletmenet folytonosságát, és ami a legfontosabb, SAP-tanúsított platformot használhatnak.

A Rancher architektúrája ráadásul sokoldalúbb, mint az egyéb vállalati Kubernetes-megoldások, így rugalmasan alkalmazható bármilyen környezetben az összetett vállalati adatközpontoktól kezdve az edge rendszerekig, például gyáregységekig, ahol szükség lehet az SAP Edge Integration Cell megoldásokra és a kapcsolódó, támogató infrastruktúrákra. Ha több telephelyet kell egyszerre kezelni, a Rancher megoldásokkal az sem jelent problémát, ugyanis a Rancher Management Server segítségével zökkenőmentesen, központilag kezelhetők a különféle helyszíneken működő rendszerek.

Share
Avatar photo
128 views