Ingyenes Kubernetes workshop  | SUSE Communities

Ingyenes Kubernetes workshop 

Share
Share

Csatlakozzon hozzánk október 4-én, és tudjon meg mindent arról, hogyan lehet egyszerűen bevezetni és felügyelni a konténereket különféle környezetekben!

Ismét megrendezzük a virtuális Rancher Rodeót, ahol szakembereink bemutatják, hogyan érdemes belevágni a konténerek és a Kubernetes használatába. Ügyfeleink visszajelzései alapján sokakat érdekel a téma, hiszen a konténerek jelentősen megkönnyítik az alkalmazások fejlesztését és hordozását. A kezelésük és felügyeletük ugyanakkor külön szaktudást igényel mind a DevOps-, mind az IT-csapatok részéről.

Ezen szeretne segíteni a SUSE hasznos gyakorlati tanácsokkal, illetve a Rancher konténerfelügyeleti megoldással, amely megkönnyíti a konténerek és a Kubernetes konténermenedzsment-platform használatát. A SUSE szakemberei a workshopon ismertetik a kapcsolódó technológiák koncepcióját és architektúráját, majd végigvezetik a résztvevőket a Rancher szerver telepítésén és konfigurálásának lépésein, a Kubernetes klaszter létrehozásának műveletein, továbbá az alkalmazások telepítésén is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az angol nyelvű workshop elején tartunk egy rövid magyar nyelvű összefoglalót a megoldásokról. Szeretettel várunk minden érdeklődőt DevOps- és üzemeltetési oldalról egyaránt!

Share
Avatar photo
1,698 views