Mi így segítjük a COVID-19 elleni küzdelmet

Share
Share

Ingyenesen használhatják megoldásainkat az orvosi eszközöket gyártó cégek.

Együtt többre megyünk. A SUSE-nál ezt jól tudjuk, hiszen nyílt forráskódú szoftvereink révén számos közösségi projektben veszünk részt. Egyértelmű, hogy a járvány okozta nehéz helyzeten is úgy tudunk most a leggyorsabban úrrá lenni, ha összefogunk az életek megmentéséért.

Ezért döntöttünk úgy, hogy ingyenesen elérhetővé tesszük operációs rendszerünket és konténertechnológiáinkat, illetve karbantartási és támogatási szolgáltatásainkat azon vállalatok számára, amelyek a koronavírus ellen bevethető orvosi eszközöket gyártanak. A gyártók így hamarabb piacra dobhatják új fejlesztésű termékeiket.

Vállalatunk zászlóshajója a SUSE Linux Enterprise rendszer, amely számos különféle eszközön és hardveren működtethető. Elérhető belőle olyan változat is, amelyet kifejezetten orvosi eszközökön történő használatra optimalizáltunk. Már korábban is több hasonló gyártó választotta ezt a megoldást, így például vérnyomásmérőkben ugyanúgy a mi rendszerünk fut, mint diagnosztikai eszközökben.

Ezt a jól bevált terméket most minden olyan cég térítésmentesen igénybe veheti – szakértelmünkkel, karbantartási és támogatási szolgáltatásainkkal együtt –, amely a COVID-19 gyógyításához, diagnosztizálásához vagy terjedésének megállításához szükséges eszközt gyárt.

Szintén ingyenesen elérhetők számukra konténertechnológiáink, amelyek a fejlesztők munkáját segítik. A SUSE CaaS Platform segítségével a szervezetek egyszerűbben telepíthetik és felügyelhetik a konténeralapú szolgáltatásokat és alkalmazásokat. A SUSE Cloud Application Platform pedig a felhőben használt alkalmazások fejlesztésében nyújt támogatást a szervezeteknek. Mindez felgyorsítja az alkalmazások fejlesztését és kiadását.

Az érintett gyártók és érdeklődők a CCO@suse.com e-mail címen kérhetnek további információt.

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,260 views