Dr. Kaméleon az egészségügyi eszközök fejlesztésében is segít

Share
Share

A SUSE rengeteg különféle iparágban jelen van. A közlekedéstől kezdve a kiskereskedelmen át az irodai munkáig számtalan területen alkalmazzák a háttérben. Rugalmassága miatt jól testre szabható a különböző felhasználási területek igényeinek megfelelően. Többek között egészségügyi eszközök gyártói számára is ideális választás.

Gyakori, hogy egy egyedi operációs rendszert vagy valamilyen nem felügyelt Linux rendszert használnak a fejlesztésekhez. Ezek azonban költségesek vagy kevéssé megbízhatóak, ezért sokkal előnyösebb, ha inkább SUSE Linux Enterprise megoldásokkal helyettesítik őket. Így többek között csökkenthetők a költségek és a kockázatok, valamint gyorsabban megy a termékek fejlesztése és piaci bevezetése.

Medicine doctor hand working with modern computer interface as medical concept

A biztonságos és megbízható SUSE rendszer segítségével a gyártók könnyebben teljesíthetik a rájuk vonatkozó ISO 62304 előírásokat. A SUSE emellett tréningeket szervez, és különféle erőforrásokat kínál a fejlesztőknek, amivel hozzájárul a fejlesztési folyamatok felgyorsításához. A megoldás révén a fejlesztésre és az operációs rendszerre fordított költségek is alacsonyabbak lesznek, ráadásul a SUSE kiterjesztett, 10+3 éves támogatási periódust kínál az operációs rendszerhez, ami a legtöbb esetben lefedi az eszköz teljes élettartamát.

Mindezek miatt egyre több egészségügyi eszköz gyártója választja a SUSE Linuxot. Ezért egyre nagyobb a valószínűsége, hogy amikor új vérnyomásmérőt veszünk, vagy amikor a kórházban egy újfajta diagnosztikai eszközzel vizsgálnak bennünket, akkor a háttérben a SUSE kaméleonja segítette az adott termék fejlesztését és ezzel együtt az egészségünk megőrzését.

Share
(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
3,326 views