Ingyen SLES az MS SQL Serverhez

Share
Share

Nagyszerű hírünk van azok számára, akik szeretnék kipróbálni, mire képes együtt a SUSE Linux Enterprise Server és a Microsoft SQL Server: egy évig ingyen adjuk a SLES-t a kísérletezéshez!

Ahhoz, hogy 365 napon keresztül térítésmentesen tesztelhesse a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP3 változatát az Microsoft SQL Server futtatásához, mindössze regisztrálnia kell ezen a linken. A szoftverünk mellé a frissítések és a karbantartás is ingyenesen járnak az egyéves időszakban. Ráadásul a Microsoft is 30% kedvezményt biztosít az SQL Server licenceinek árából az akcióban részt vevő ügyfelek számára.

Ahogyan arra már korábban is felhívtuk a figyelmet, a két megoldás komoly előnyöket biztosít együtt. Többek között csökkentik az üzemeltetési költségeket, minimalizálják a sebezhetőségekkel járó kockázatokat, és nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású alkalmazások létrehozását teszik lehetővé.

A hatékony közös működést igazolja az is, hogy néhány hónappal ezelőtt egy olyan, HPE alapokon működő, vállalati szintű, „lemez nélküli” adatbázis ért el világrekordot, amely Microsoft SQL Server 2017 Enterprise Edition és SUSE Linux Enterprise Server 12 rendszereket futtatott.

Ha többet szeretne tudni arról, hogyan működik együtt a két megoldás, nézze meg webes előadásunkat a témában.

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,944 views