IT á la carte – Microsoft

IT á la carte – Microsoft <3 SUSE

Share
Share

Egyik alapvető célkitűzésünk a SUSE-nál, hogy a lehető legnagyobb választási szabadságot kínáljuk az ügyfeleinknek. Mindent megteszünk azért, hogy egyszerűen lehessen használni a megoldásainkat a legnevesebb gyártók termékeivel, így az ügyfeleknek nem kell kompromisszumot kötniük. Legyen szó az igényeiknek megfelelő szoftverekről vagy hardverekről, a SUSE megoldások jó eséllyel remekül működnek velük.

A legújabb mérföldkő ebben a törekvésben a Microsofttal közös együttműködésünk eredménye: a Microsoft SQL alkalmazások mostantól a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 rendszeren is futtathatók. A két megoldás együtt számos előnyt biztosít:

  1. Csökkenti az üzemeltetési költségeket – A régebbi adatbázisokhoz képest akár a tizedére is csökkenthetők az új generációs, intelligens alkalmazások fejlesztéséhez és futtatásához kapcsolódó költségek, a két megoldás együttesen pedig akár pay-as-you-go rendszerű, jól méretezhető felhőszolgáltatás keretein belül is igénybe vehető.

  2. Minimalizálja a sebezhetőséget – Mindkét terméket a legbiztonságosabbak között tartják számon. A National Institute of Standards and Technology elemzései szerint az elmúlt hét évben zsinórban a Microsoft megoldása volt a legkevésbé sebezhető adatbázis. A SUSE-t pedig a Fortune 500 vállalatok 80 százaléka használja, mivel rendkívül megbízható, biztonságos és nagy rendelkezésre állást kínál.

  3. Nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású alkalmazások létrehozását teszi lehetővé – A SUSE High Availability megoldások képességei ötvözhetők az adatbáziséval, amely rendkívül gyors működésre képes a memóriában futó online tranzakció-feldolgozásnak köszönhetően.

A két megoldás együttes használatáról a SUSE Linux Expert Days rendezvénysorozaton is tartunk előadást. A budapesti állomás február 22-én lesz, amelyre ezen a linken lehet regisztrálni.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,964 views