Videó: konténerfelügyelet egyszerűen

Share
Share

Nézze vissza webinárunkat a biztonságos, nagyvállalati konténeres környezet kialakításáról és kezeléséről!

Egyre több vállalatnál alkalmaznak konténeres technológiákat, mivel segítségükkel egyszerűbben és gyorsabban fejleszthetők az alkalmazások. Ezek kezelése azonban összetett, ami megnehezíti mind az üzemeltetők, mind a fejlesztők dolgát.

A felügyelet külön szakértelmet igényel még olyan dedikált eszközökkel is, mint a Kubernetes konténermenedzsment platform. A szakembereknek pedig már így is rengeteg teendőjük akad a mindennapi munka során, és nehezen kerítenek plusz időt arra, hogy megtanulják még egy megoldás kezelését.

Stack of Cargo Containers at the docks

Ezen a problémán segítenek a SUSE nyílt forráskódú eszközei, amelyek jelentős mértékben egyszerűsítik ezek a feladatokat mind fejlesztők, mind az üzemeltetők számára, amint azt a webináron is bemutattuk. Részleteztük, milyen szolgáltatásokat biztosít a SUSE Container as a Service Platform (CaaSP), valamint a SUSE Manager, és ezek hogyan integrálhatóak más nyílt forráskódú megoldásokkal. Végül kitértünk arra is, hogyan lehet növelni a konténerekben futó alkalmazások és szolgáltatások biztonságát, illetve hogyan integrálhatóak a SUSE megoldásai a korszerű felhőalapú alkalmazások fejlesztési folyamataiba, és miként támogatják azok fejlesztését, tesztelését, illetve üzembe helyezését.

Az előadás ezen a linken érhető el.

Share
(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,551 views