Újra SUSE konferencia Budapesten | SUSE Communities

Újra SUSE konferencia Budapesten

Share
Share

Szeptember 17-én tartjuk éves SUSE Expert Days konferenciánkat Budapesten. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért érdemes mihamarabb jelentkeznie mindenkinek, aki érdeklődik a nyílt forráskódú fejlesztések és a jövő technológiái iránt.

A SUSE Expert Days az év egyik legnagyobb nyílt forráskódú megoldásokkal foglalkozó rendezvényének számít, ahol szakértőink beszámolnak a termékek újdonságairól és a magyarországi felhasználásról. Szinte minden fontos open source fejlesztésről szó lesz, beleértve a Linux, a Kubernetes, a Ceph, a Salt és a Spacewalk projekteket.

A résztvevők választ kaphatnak számos fontos kérdésre, köztük arra, hogyan segítik nyílt forráskódú megoldások a digitális átalakulást, illetve miért érdemes konténeralapú környezetre fejleszteni, és hogyan célszerű felkészülni a konténeres alkalmazások bevezetésére. Ezenfelül a felhőalapú alkalmazásfejlesztés és a szoftveresen vezérelt tárolás részleteire is kitérünk.

Aki pedig a nap végéig velünk marad, az kvízjátékon is részt vehet értékes nyereményekért, például AirPods vezeték nélküli fülhallgatóért, óriási plüss kaméleonért és egyéb SUSE ajándéktárgyakért. A program zárásaként pedig kézművessör-kóstolóra várjuk vendégeinket.

A részletes program és a regisztráció ezen a linken érhető el.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,103 views