Új szint a konténerek kezelésében

Share
Share

Szinte havonta frissítjük konténerfelügyeleti megoldásunkat, hogy segítsük a fejlesztő és üzemeltető szakembereket a Kubernetes környezetek kezelésében.

A SUSE CaaS Platform megkönnyíti a Kubernetes konténermenedzsment platform kezelését. Használatával mind a fejlesztő, mind az üzemeltető szakemberek egyszerűbben kezelhetik a konténeres környezeteket, így több idejük és energiájuk marad a saját feladataikra.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek minél hamarabb használatba vehessék a legújabb funkciókat és fejlesztéseket, folyamatosan frissítjük a megoldást. Erre idén már nyolc alkalommal került sor. Nemrégiben adtuk ki a 4.5-ös verziót, amely már a Kubernetes 1.18 újdonságait is magában foglalja, és fontos új képességeket kínál a vállalati felhasználók számára.

Többek között segít javítani a kritikus fontosságú szolgáltatások teljesítményét, egyszerűsíti a szolgáltatások és a Kubernetes fürtök kezelését, és javítja a biztonságot. Azzal is hozzájárul a teljesítmény növeléséhez, hogy újabb hardvereket és operációs rendszereket támogat. Ezzel lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy kihasználják a legújabb technológiák előnyeit. A grafikai processzoroktól függő alkalmazások esetében akár ötvenszeres gyorsulást is biztosíthatnak az új fejlesztések. Ez azért fontos, mert egyre több vállalat használ ilyen megoldásokat AI/ML modellek futtatásához, fejlett vizualizációs megoldások vagy big data feldolgozási folyamatokat működtetéséhez vagy éppen hangfelismerést alkalmazásához. Az újításnak köszönhetően ezeket a szolgáltatásokat is lehet már Kubernetes infrastruktúrán futtatni.

A további fejlesztések között szerepel a nagy teljesítményű adatbázis-alkalmazások felgyorsítása, amelynek köszönhetően a szervezetek egyszerűbben elérhetik a szolgáltatásokra vonatkozó infókat, könnyebben konfigurálhatják a fürtöket és észlelhetik a rossz konfigurációkat. Gyorsabbá vált továbbá az alkalmazástesztelés és a hibák elhárítása is, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően pedig többek között egyszerűbben kezelhetők a biztonsági tanúsítványok.

Bővebb információt itt olvashat a megoldásról.

Share
(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,817 views