Ugye találkozunk április 12-én?

Share
Share

Újra itt a tavasz, és a költöző madarakkal együtt a SUSE Expert Days is visszatér hazánkba. Idén április 12-én tartjuk éves konferenciánkat a Mercure Buda Hotelben. A szakmai rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, különösen meglévő és leendő ügyfeleinket, illetve partereinket. (Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.)

Tartson velünk, ha érdeklik a legjelentősebb trendek a vállalati informatika és a nyílt forráskódú fejlesztések terén!

Az eseményen bemutatjuk többek között, hogy szakértőink szerint hova fejlődnek a nyílt rendszerek a közeljövőben, és hogyan támogatja a SUSE az innovációs folyamatokat szoftveralapú infrastruktúra- és alkalmazásszolgáltatásaival.

Legújabb termékünkről, a SUSE Container as a Service platformról is első kézből hallhatja majd a legfontosabb részleteket. Ezenfelül arról is szót ejtünk majd, hogyan járulnak hozzá újításaink az agilitás növeléséhez, az üzleti sikerekhez, valamint a vállalati infrastruktúrák és ezzel együtt az üzletmenet modernizálásához. A szoftverekkel gyakorlati bemutatókon keresztül ismerkedhetnek meg közelebbről. Kérdéseiket pedig személyesen is feltehetik majd szakértőinknek az előadásokon, illetve a szünetekben.

A korábbi események előadásainak anyagát megtekintheti honlapunkon ízelítőül. Ha pedig meghoztuk a kedvét a részvételhez, itt regisztrálhat.

Share
(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,363 views