SUSE Edge 2.0: egy megoldáscsomag minden edge kihívásra | SUSE Communities

SUSE Edge 2.0: egy megoldáscsomag minden edge kihívásra

Share
Share

Elérhetővé vált a SUSE Edge 2.0, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy modernizálják edge környezeteiket, valamint az igényeiknek megfelelően méretezzék és felgyorsítsák edge infrastruktúráikat.

A vállalatok egyre gyakrabban látnak lehetőséget az edge technológiák alkalmazásában, ezért folyamatosan nő az igény az olyan megoldások iránt, amelyek segítik a szervezeteket a peremhálózati eszközök sikeres telepítésében és működtetésében. Az integrált SUSE Edge 2.0 megoldáscsomagot kifejezetten úgy alakították ki, hogy teljes életciklusuk során képes legyen kezelni az edge eszközöket, akár nagy mennyiségben is.

A SUSE Rancher, a SUSE Linux Enterprise Micro (SLE Micro) és a SUSE NeuVector újdonságaira alapozva a SUSE olyan integrált platformot hozott létre, amely egyszerűsíti, központosítja és automatizálja a Kubernetes és a Linux életciklusának lépéseit az elosztott edge környezetekben.

 

A csomag teljes portfóliót kínál a felhőnatív edge megoldások kezeléséhez és védelméhez, az alkalmazásoktól kezdve a Kubernetesen át egészen az operációs rendszerekig. Eltérő igényekkel rendelkező felhasználási területeken is jól alkalmazható, beleértve az általános edge környezeteket, a telekommunikációs vállalatokat vagy éppen az autógyártókat.

Egyszerűbb működés

A megoldás segítségével költséghatékonyan és központosított módon menedzselhető akár nagyszámú eszköz is az edge környezetekben, ahol az IT-szakemberek anélkül vehetnek fel új eszközöket vagy telepíthetnek frissítéseket, hogy zavarnák a rendszerek rendelkezésre állását. A termékek használata egyszerű, így nem szükséges speciális tudás a modern, felhőnatív alkalmazások telepítéséhez és használatához.

A Kubernetes és az operációs rendszer kezelése

A SUSE Edge 2.0-nak köszönhetően egyetlen felületen kezelhető a Kubernetes és az alapjául szolgáló operációs rendszer, ráadásul világszínvonalú támogatás és szakértői konzultáció is jár mellé, továbbá a szolgáltatások megtervezésében is segítséget nyújtanak a SUSE szakemberei. Ezáltal az ügyfelek egyszerűen valósíthatják meg a fejlesztés minden szakaszát a tervezéstől kezdve az üzembe helyezésen át a karbantartásig.

A peremre tervezett operációs rendszer

A csomag magában foglalja a SLE Micro legújabb, 5.3-as kiadását. Az operációs rendszert kifejezetten konténerizált és virtualizált szolgáltatásokhoz alakították ki, és integrálható a Rancher konténerfelügyeleti megoldással. Az Elemental nyílt forráskódú eszköz pedig teljes életcikluskezelést biztosít az SLE Micro 5.3-at futtató eszközök számára, így a termék a Rancherrel kiegészülve zökkenőmentessé teszi a SLE Micro és a Kubernetes telepítését és felügyeletét.

Biztonság bármilyen elosztott környezetben

A SUSE Edge 2.0 csomagban megtalálható NeuVector konténerbiztonsági platform segítségével a vállalatok biztonságosan működtethetik az alkalmazásaikat a távoli helyeken, a mini adatközpontokban és az ipari IoT-eszközön egyaránt. Fontos hír az ügyfelek számára a biztonsággal kapcsolatban, hogy folyamatban van a FIPS 140-3 és Common Criteria tanúsítványok megszerzése a SLE Micro számára, amelyek igazolják, hogy a megoldás rendkívül magas szintű biztonságot garantál.

 

Share
Avatar photo
2,550 views