SAP és SUSE: Több mint 10.000 közös ügyfél | SUSE Communities

SAP és SUSE: Több mint 10.000 közös ügyfél

Share
Share

Elkezdődött az új év, és büszkén mondhatjuk, hogy már tízezer felett jár azon szervezetek száma, amelyek SUSE alapokon futtatják az SAP Business One, version for SAP HANA megoldást. Az egyre növekvő szám elsősorban annak köszönhető, hogy az SAP és a SUSE folyamatosan együttműködik a közös ügyfelek üzleti sikerei érdekében.

A több mint tízezer vállalkozásnál alkalmazott SAP Business One on SUSE Linux Enterprise Server egy olyan integrált megoldás, amely jobb rálátást biztosít az üzleti tevékenységekre, és segíti a kis- és középvállalatokat abban, hogy hatékonyabban tudják ellenőrizni működési folyamataikat. A szoftver rögzíti a kritikus fontosságú üzleti információkat, amelyekhez azonnali hozzáférést kínál, így elősegíti a döntések meghozatalát, a folyamatok korszerűsítését és a cég növekedését. Azáltal, hogy a rendszer SUSE alapokon fut, egyszerűbbé válik a felügyeletet, és a szervezetek saját üzleti működésükhöz szükséges, fontosabb teendőikre tudjanak koncentrálni.

Ez a megoldás is az SAP és a SUSE évtizedek óta tartó, szoros együttműködésének eredménye, amelynek célja, hogy a közös ügyfelek a maximumot hozhassák ki rendszereikből, bármilyen méretű szervezetről legyen is szó. Nagyvállalatok számára a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications kínálja a legjobb alapot az SAP-megoldások futtatására, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. Segít a teljesítmény optimalizálásában, az állásidő minimalizálásában, illetve az SAP-alkalmazások gyorsabb migrálásában vagy bevezetésében, így az S/4 HANA rendszerre történő átállásban is.

Egyre több szervezetnél váltanak ugyanis az S/4 HANA megoldásra, mivel az segítséget nyújt az adatok jobb felhasználásában, a vásárlói igények kiszolgálásában, az előrejelzések kidolgozásában és a döntések meghozatalában, ezeken keresztül pedig a pénzügyi kockázatok csökkentésében is. Az eszköz bevezetése természetesen összetett projekt, a SUSE azonban hatékony támogatást nyújt a migrációban sokéves tapasztalatának és komoly szakértelmének köszönhetően.

Segítünk a szolgáltatások gyorsabb rendelkezésre bocsátásában, a 24/7-es elérhetőség biztosításában, az adatok valós idejű szállításában és a piaci változások követésében. Ennek köszönhetően az SAP-ügyfelek a valódi innovációra koncentrálhatnak ahelyett, hogy a rendszerek működtetése és karbantartása terhelné le őket.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,566 views