SAP HANA átállás profi partnerekkel | SUSE Communities

SAP HANA átállás profi partnerekkel

Share
Share

Az SAP HANA-t már rengeteg cég használja, hogy hatékonyabbá tegye az üzleti működést, hiszen a technológia egyszerűsíti az IT-rendszereiket, továbbá könnyű hozzáférést nyújt a valós idejű adatokhoz és elemzésekhez.

Vannak azonban olyanok, akik még csak most tervezi az átállást a HANA-ra. A megfontolt migráció érthető, hiszen az ilyen folyamatok kockázatosak, időigényesek és költségesek lehetnek.

A megfelelő partnerek azonban tudnak abban segíteni, hogy minden könnyebben menjen. A HPE és a SUSE közösen támogatják a cégeket mindebben. Mindkét cég több éve folytat szoros együttműködést az SAP-val, és piacvezető a HANA-felhasználók körében, így széles körű tapasztalattal rendelkezik.

Az ügyfelek közül több mint 34 ezren veszik igénybe a HPE szolgáltatásait, szaktudását és széles körű infrastruktúra-megoldásait, amelyek között mindenféle méretű és profilú cég megtalálja a számára leginkább megfelelő típusú eszközt.

A SUSE pedig kifejezetten az SAP-rendszerekhez optimalizált operációs rendszert kínál, amelynek kialakítása és testre szabása során szorosan együttműködik az SAP szakembereivel. Így a SUSE Linux Enterprise Server az SAP által elsődlegesen ajánlott Linux-platform, és a saját fejlesztésekhez is ezt veszik igénybe. Komoly előny, hogy a SUSE Live Patching funkciónak köszönhetően a kernelfrissítések újraindítás nélkül telepíthetők, így az SAP-ügyfeleknek jóval kevesebb leállással kell számolniuk a hibajavítások telepítése kapcsán. A megoldás magában foglal egy telepítési keretrendszert is, amely napok helyett órák alatt elvégzi az SAP-alkalmazások telepítését és konfigurálását, így az átállás is gyorsabban zajlik a segítségével.

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications szinte bármilyen architektúrán működik, legyen szó akár az olcsóbb ARM processzorokról vagy IBM z-systems mainframe-ekről, illetve elérhető nyilvános és privátfelhő-környezetekben egyaránt. Így minden vállalat megtalálja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő kialakítást.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,179 views