Az IDC is minket ajánl SAP alá | SUSE Communities

Az IDC is minket ajánl SAP alá

Share
Share

Az SAP és a SUSE együtt remek alapot kínál a digitális átalakuláshoz.

Egyre több szervezet helyezi át működését digitális alapokra, hogy kihasználhassa olyan új technológiák előnyeit, mint például a gépi tanulás és mesterséges intelligencia, illetve a fejlett analitika és az IoT. Az IDC nemrégiben közzétett anyaga szerint 2020-ra már a szervezetek 55 százaléka kötelezi el magát a digitális átalakulás mellett, és vág bele a szükséges fejlesztésekbe.

Az új típusú működés egyik legfontosabb lépése, hogy a szervezetek a digitális platformok segítségével képesek legyenek feldolgozni azt az óriási mennyiségű strukturált és strukturálatlan adatot, ami  rendelkezésükre áll. Ezek különféle forrásokból származhatnak, például az IoT-szenzorok gyűjtéséből, a közösségi médiából vagy éppen a cég adatbázisából. Ha az információkat megfelelően elemzik és kiértékelik, a vállalatok felhasználhatják azokat, hogy jobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek.

Ehhez pedig olyan eszközökre van szükségük, amelyek valós idejű adatáramlást és -feldolgozást tesznek lehetővé. Az SAP pontosan ilyen platformot kínál. A különféle, hatékony üzleti működést segítő megoldásai tökéletesen együttműködnek a memóriában futó adatbázissal, az SAP HANA-val, ami lehetővé teszi az adatok gyors feldolgozását és hasznosítását.

Ez a megoldás Linux-alapokon fut, és mindössze két olyan, vállalati felhasználásra szánt Linux-disztribúció létezik, amely tanúsítottan jól működik az SAP HANA-val: a SUSE és a Red Hat szoftvere. Ebből a kettőből választhatnak azok a szervezetek, amelyek biztonsággal és maximálisan szeretnék kihasználni az SAP memóriában futó adatbázisának előnyeit.

Az IDC kapcsolódó elemzésében azonban kiemelik, hogy a SUSE és az SAP már hosszú ideje és számos projekten dolgozik együtt, nem mellesleg pedig az SAP is SUSE rendszert használ házon belül. További érv a kaméleon mellett, hogy az első SAP HANA-t is SUSE Linuxon fejlesztették. Nem véletlen, hogy világszerte körülbelül 30 000 SAP-ügyfél használ SUSE Linux Enterprise Server for SAP rendszert, és az SAP HANA-telepítések 90 százaléka is SUSE-n fut.

Amint az az IDC anyagában is látható, teljes portfólióval állunk rendelkezésre ahhoz, hogy elősegítsük az SAP-alkalmazások működtetését és a teljes infrastruktúra kezelését. Emellett magas szintű támogatási szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleket abban, hogy a maximumot hozzák ki a megoldásaikból, optimalizált teljesítmény és maximális rendelkezésre állás mellett.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,451 views