Share with friends and colleagues on social media

Ha nagy mennyiségű adat feldolgozásáról van szó, semmit nem bízhatunk a véletlenre, és késlekedés sem jöhet szóba. Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak, hogy konténerfelügyeleti platformunk tökéletesen működjön együtt az SAP Data Hub megoldásával.

Az SAP Data Hub abban segíti a vállalatokat, hogy eredményesen kezeljék és használják a “big datát”. Lehetővé teszi, hogy a szervezetek hatékonyan osszák meg és menedzseljék a különféle típusú és különböző helyeken tárolt adatokat, illetve szabályozzák azok felhasználását, így a megfelelő információk jutnak el a megfelelő személyekhez.

Mi a SUSE-nál minden szinten támogatjuk az SAP-val közös ügyfeleinket abban, hogy a maximumot hozhassák ki az egyes megoldásokból. Nincs ez másként az SAP Data Hub esetében sem. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy konténermenedzsment-megoldásunk, a SUSE CaaS Platform minél hatékonyabban együttműködjön a Data Hubbal. Ezt igazolja az is, hogy a CaaS Platform friss, 3-as kiadását nemrégiben hitelesítették az SAP Data Hub 2.5-ös változatára.

Hogy ez a két nagyszerű termék hogyan dolgozik együtt összehangoltan, azt egy érdekes videóval szemléltetjük. A demóban játékvonatok szimbolizálják a konténereket, amelyek a LED-fényekkel illusztrált adatokat szállítják, az SAP Data Hub vezérlőközpontjának működését támogatva. Ahogyan az a bemutatóban is látszik, a rendszer automatikusan elindít egy új konténert, ha „eltérítik a vonatot”, azaz valamiért leáll az egyik konténer működése, így zavartalan az adatáramlás.

A megoldást többek között olyan szervezetek veszik igénybe, mint például a Lockheed Martin repülőgép- és űripari vállalat Space Systems részlege, ahol a SUSE alapokon futó SAP Data Hub segíti az asztrofizikusokat a naptevékenységekről készült felvételek analizálásában és kategorizálásában.

Share with friends and colleagues on social media
(Visited 1 times, 1 visits today)
Tags: , , ,
Category: Alliance Partners, Containers, Containers as a Service, SUSE CaaS Platform
This entry was posted Monday, 28 October, 2019 at 10:32 am
You can follow any responses to this entry via RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet