9 érv a Rancher mellett | SUSE Communities

9 érv a Rancher mellett

Share
Share

A SUSE megkérdezte ügyfeleit, mennyire elégedettek a konténerfelügyeleti platformjukkal. 9 pontban gyűjtöttük össze az eredményeket, ami alapján úgy tűnik, a SUSE Rancher minden téren eleget tesz az igényeknek.

A SUSE munkatársai számos ügyféllel beszélgettek arról, mi a véleményük a Rancher platformról: miért használják, és mit kedvelnek benne. A válaszok azoknak a szervezeteknek is segíthetnek, amelyek még csak tervezik a konténerek és a hozzá kapcsolódó felügyeleti rendszerek bevezetését. A főbb megállapítások a következők voltak:

  1. Az ügyfelek nagyra értékelik a Rancher Academy néven futó ingyenes képzést, amit szinte minden válaszadó a pozitívumok között említett. A Kubernetes kezelése meglehetősen összetett, így mindig jó ötlet egy képzéssel megteremteni az alapokat.
  2. A legújabb változat, a SUSE Rancher 2.6 számos hasznos újítással érkezett. A felhasználók különösen kedvelik a megújult és esztétikus felhasználói felületet, amivel kapcsolatban kiemelték, hogy gyorsan megtanulható és könnyű a kezelése.
  3. A SUSE Rancher egyszerűen integrálható a meglévő rendszerekkel: zökkenőmentesen csatlakoztatható a Kubernetes-fürtökhöz és az Active Directory szolgáltatásokhoz, továbbá jól használható számos különféle felhőszolgáltató környezetében.
  4. A termék különösen nagy szabadságot hagy az operációs rendszerek terén: telepíthető többek között SUSE Linux Enterprise Server, Ubuntu, CentOS és Red Hat rendszereken. A teljes lista itt található.
  5. A SUSE Rancher segítségével sokkal egyszerűbb és könnyebb a Kubernetes kezelése, mint a versenytársak megoldásaival. Egy adminisztrátor arról számolt be, hogy nagyon nehezen boldogult egy másik gyártó termékével, majd kipróbálta a Ranchert, és hirtelen minden a helyére került.
  6. Az árképzésünk node-okon alapul, ez a lehető legegyszerűbb módszer. Nincsenek olyan mérőszámok, mint például a vCore/vCPU vagy egyéb extra tételek sem. Az ár kizárólag a felügyelt csomópontok számától függ.
  7. Az ügyfelek a kezdetektől fogva kedvelték a Ranchert, de a SUSE felvásárlás még tovább erősítette ezt. Egy bankban dolgozó válaszadó arról számolt be, mennyire megnyugtatónak találta, hogy a termék egy nagyobb, professzionális támogatást kínáló szervezet ernyője alá került. Végső soron a támogatás a legfontosabb összetevő a nyílt forráskódú szoftverek esetében.
  8. A SUSE felvásárlás azzal is járt, hogy a mérnöki erőforrások mennyisége jelentősen nőtt. A Harvester projektből komplett termék lett, és a SUSE továbbiakon is dolgozik, komoly értéket teremtve a vállalatoknál. A vásárlók elégedetten tapasztalják, hogy töretlenül folytatódik az innováció.
  9. Számos ügyfél azért választotta a SUSE Ranchert, mert már volt valamilyen szintű, Rancherhez kapcsolódó tapasztalat a szervezetnél, és a fejlesztők kedvelik a megoldást.

Aki még mindig gondolkodik azon, hogyan kellene gondoskodnia a Kubernetes felügyeletéről, annak a figyelmébe ajánljuk az ingyenes Rancher Academy képzést az induláshoz. Ha pedig később is felmerülnek kérdések, szívesen segítünk a megválaszolásukban és a bevezetésben is.

Share
Avatar photo
1,237 views