SUSE Expert Days – tarjolla parempia ideoita IT-infrastruktuurisi kehittämiseksi | SUSE Communities

SUSE Expert Days – tarjolla parempia ideoita IT-infrastruktuurisi kehittämiseksi

Share
Share

SUSE Expert Days on tapahtuma kaikille, joiden tavoitteena on taklata digitaalisen muutoksen tuomat haasteet ja samalla rakentaa parempaa IT-infrastruktuuria hyödyntämällä uusimpia linux-alustalle rakennettuja avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Nykypäivän konesali ei ole vain seiniä ja johtoja, vaan se on myös palveluja. Modernit konesalit ovat pitkälle automatisoituja ja ohjelmistoilla määriteltäviä kokonaisuuksia. Voisiko jopa uskaltaa väittää, että konesalit on suunniteltu yhä enemmän tuottamaan parempaa asiakaspalvelua? Jotta sinä ja asiakkaasi pystytte työskentelemään tehokkaasti, on konesalisi oltava päivitettynä kohtaamaan haasteet ja mahdollistamaan uusien ratkaisuiden kehittäminen ja nopea vienti markkinoille.

Jos konesalisi näyttää kuitenkin samalta, mitä kuvassa, suosittelen tulemista SUSE Expert Days -tapahtumaan. Kerromme miten rakennat toimivamman IT-infrastruktuurin.

bbc3e39e3a0fc28a911a29cc0395f568

Mitä SUSE Expert Days tarjoaa?

Esityksissä on tarjolla SUSEn, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kokemukset ja näkemykset OpenStack, Kubernetes, DevOps, Saltstack, Container-as-service, Ceph ja Cloud Foundry teknologioista, unohtamatta SUSEn luotettuja ratkaisuja, kuten SUSE Manager tai SUSE Linux Enterprise Service.

Kun SUSE Expert Days -tapahtuma on 9.3.2017 ohi ja lähdet kotia kohti, olet saanut matkaasi seuraavia asioita:

  • Nähnyt demoja, ymmärrät paremmin mihin yllämainitut teknologiat taipuvat
  • Keskustellut asiantuntijoiden kanssa niin SUSElta kuin HPE:lta ja voit paremmin tehdä päätöksiä, mielellämme myös jatkamme keskustelua tilaisuuden jälkeen
  • Kuulet asiakkaamme Tiedon kertomana, miten he hyödyntävät SUSE ratkaisuja IT-infrastruktuurissaan

SUSE Expert Days on Helsingissä 9.3.2017 ja voit ilmoittautua mukaan tästä

SUSEn missio: “To provide and support enterprise-grade Linux and open source solutions with exceptional service, value and flexibility.” pyritään toteuttamaan myös täällä Suomessa joka päivä ja jokaiselle asiakkaalle.

Olit sitten asiakkaamme, organisaationne pääkäyttäjä, IT-päällikkö tai arkkitehtuurista vastaava, niin uskon että 9.3.2017 kannattaa saapua paikalle!

SUSE Expert Days Helsingissä 9.3.2017 – tutustu ohjelmaan ja osallistu

Meiltä saat myös tiedot ja taidot itsellesi- tutustu SUSE koulutuksiin

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,924 views