After installation of SUSE Linux Enterprise Server 10 SP3 the boot loader and network remain unconfigured

This document (7006247) is provided subject to the disclaimer at the end of this document.

Environment

SUSE Linux Enterprise Server 10 Service Pack 3

Situation

After performing an installation of SUSE Linux Enterprise Server 10 SP3 from a network installation source neither the boot loader nor the network are properly configured. An installation of Service Pack 2 works flawlessly.

Resolution

Check whether the boot and root system (installation kernel, initrd and installation system) used to install SUSE Linux Enterprise Server 10 are all on SUSE Linux Enterprise Server 10 Service Pack 3 level. Accidentally using components from Service Pack 2 or earlier to install Service Pack 3 will result in malfunctioning YaST modules at the end of installation.

Disclaimer

This Support Knowledgebase provides a valuable tool for SUSE customers and parties interested in our products and solutions to acquire information, ideas and learn from one another. Materials are provided for informational, personal or non-commercial use within your organization and are presented "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND.

  • Document ID:7006247
  • Creation Date: 08-Jun-2010
  • Modified Date:03-Mar-2020
    • SUSE Linux Enterprise Server

< Back to Support Search

For questions or concerns with the SUSE Knowledgebase please contact: tidfeedback@suse.com

SUSE Support Forums

Get your questions answered by experienced Sys Ops or interact with other SUSE community experts.

Join Our Community

Support Resources

Learn how to get the most from the technical support you receive with your SUSE Subscription, Premium Support, Academic Program, or Partner Program.


SUSE Customer Support Quick Reference Guide SUSE Technical Support Handbook Update Advisories
Support FAQ

Open an Incident

Open an incident with SUSE Technical Support, manage your subscriptions, download patches, or manage user access.

Go to Customer Center