YES tanúsítvány: garancia a tökéletes működésre | SUSE Communities

YES tanúsítvány: garancia a tökéletes működésre

Share
Share

Egyetlen kompatibilitási hiba komoly terveket és számításokat húzhat keresztül, ezért új hardverek és szoftverek beszerzése előtt érdemes tájékozódni arról, hogy az új megoldás mennyire illeszkedik majd a meglévő infrastruktúrába. A SUSE egy olyan tanúsítvánnyal igyekszik megkönnyíteni a választást, amelynek kibocsátását komoly, átfogó tesztelés előzi meg. Ez a SUSE YES tanúsítvány programja.

A programban részt vevő hardvergyártók szoros együttműködésben dolgoznak a SUSE-val azon, hogy az ügyfelek megfelelő támogatást kapjanak. Emellett közösen, részletesen dokumentálják a teszteket, és a YES tanúsítvánnyal ellátott konfigurációk adatait közzéteszik a YES Certified Bulletin gyűjteményben. A részletes keresőt kínáló adatbázisban bármely vállalat egyszerűen utánanézhet, hogy a tulajdonában álló vagy a beszerezni kívánt hardvereken melyik SUSE változat fut megfelelően.

Yes1

Létfontosságú, hogy a hardverek és a szoftverek jól együttműködjenek egymással

Ez a dokumentáció akkor is hasznos lehet, ha egy informatikai szakember valamilyen hibát próbál meg feltárni a saját vállalati informatikai rendszerében. Ha YES tanúsítvánnyal ellátott infrastruktúrában dolgozik, akkor a SUSE support szakemberei segíthetnek neki azzal, hogy összevetik a rendszerében észlelt hibát a korábbi YES teszt során tapasztalt eredményekkel, így könnyebben megtalálják a probléma okát.

A SUSE YES tanúsítvány programban minden olyan számítógépes rendszer tesztelhető, amely SUSE Linux Enterprise Servert futtató kiszolgálót tartalmaz, vagy SUSE Linux Enterprise Desktop megoldást futtató munkaállomást, asztali gépet, laptopot, illetve hálózati klienst foglal magában. Emellett azok a virtualizácós platformok is ellenőrizhetők vele, amelyeken a SUSE Linux Enterprise Server adja a XEN, vagy KVM alapú virtualizációs környzetet, illetve ahol SUSE szerver működik virtualizált vendégrendszerként.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,857 views