Nézzen be a SUSECON-ra a karosszékéből! | SUSE Communities

Nézzen be a SUSECON-ra a karosszékéből!

Share
Share

A digitális rendezvényen mindent megtudhat megoldásainkról és arról, hogyan látjuk a jövőt.

Az éves nagy SUSE-konferencia idén eredetileg Dublinban lett volna, a járványhelyzet miatt azonban átkerült a virtuális térbe. A Guinness sörről így sajnos önnek kell gondoskodnia, de minden más karnyújtásnyira elérhető a monitoron keresztül.

Az előadások aktuális mottóink, a Simplify, Modernize és Accelerate jegyében zajlanak. Bemutatjuk, milyen problémákkal szembesülnek ügyfeleink, amikor szeretnék egyszerűsíteni, modernizálni és felgyorsítani a folyamataikat és az infrastruktúráikat. Majd természetesen arra is rávilágítunk, hogyan kínálnak megoldást ezekre a kihívásokra a nyílt forráskódú megoldások.

Betekintést nyújtunk többek között abba, hogyan támogatjuk eszközeinkkel az alkalmazások fejlesztőit és üzemeltetőit a mindennapi munkájukban, illetve az olyan modern technológiák, mint például a konténerek kiaknázásában. Emellett arról is képet adunk, hogyan segítjük például az SAP-felhasználókat abban, hogy a maximumot hozhassák ki rendszereikből.

Ahogyan azt a SUSECON résztvevői már megszokhatták, elérhetők részletes technológiai bemutatók és demók, illetve átfogó, üzleti szintű prezentációk, így biztosan mindenki megtalálja majd az érdeklődési és munkakörének megfelelő tartalmat.

A tartalom szeptember közepéig megtekinthető, és a virtuális látogatók összesen több mint 150 előadás közül válogathatnak, hibaelhárítási és bevezetési útmutatóktól kezdve esettanulmányokon át a várható trendek ismertetéséig, amelyekkel bepillantást kaphat az open source jövőjébe.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tud megtenni. A programokról pedig a hivatalos SUSECON oldalon talál bővebb információt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,939 views