Nézze meg a SUSECON legizgalmasabb előadásait | SUSE Communities

Nézze meg a SUSECON legizgalmasabb előadásait

Share
Share

Nemrég rendezték meg a SUSE éves konferenciáját, amelynek előadásai már visszanézhetők. Tekintsen bele a legújabb technológiai trendekről és nyílt forráskódú fejlesztésekről szóló prezentációkba.

Június 20. és 22. között tartották a SUSECON rendezvényt Münchenben. A SUSE konferenciája minden évben az aktuális üzleti kihívásokat és az ezek leküzdésében segítő informatikai megoldásokat mutatja be az open source közösség, az ügyfelek és a partnerek számára.

A SUSE szakértői számos fontos újdonságot jelentettek be és ismertettek az eseményen.

Megjelent többek között a cég zászlóshajójának számító nagyvállalati Linux-platform legújabb verziója, a SUSE Linux Enterprise 15 SP5, amelynek fejlesztésekor kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás feladataihoz elengedhetetlen nagy teljesítményű számítástechnikai képességekre. Megérkezett továbbá a platform SAP-alkalmazásokhoz optimalizált változata is. A SLE 15 SP5 for SAP Applications tovább javítja az SAP-rendszerek magas rendelkezésre állását, és gyorsabb telepítést tesz lehetővé a továbbfejlesztett automatizálás és a beépített biztonsági funkciókat tartalmazó eszközök révén.

Új változattal jelentkezett a SUSE Manager rendszerfelügyeleti eszköz is, amely már több mint 15 különböző Linux-disztribúciót támogat, köztük a SUSE rendszereket, valamint az összes RHEL 9 változatot, a Rocky Linuxot, az Alma Linuxot és a RHEL 9-et. A SUSE emellett a bemutatta a SUSE Adaptable Linux Platform (ALP) rendszert is, amely a modern felhőkörnyezetekben is meghonosítja a nagyvállalati Linuxot, moduláris Linuxként futtatva a konténeres és virtualizált szolgáltatásokat.

Az aktuális igényeknek megfelelően a SUSE arra is figyelmet fordít, hogy támogassa a vállalatokat a konténerek hatékony és biztonságos üzemeltetésében. Ennek jegyében hasznos újdonságokat tartalmaz a Longhorn tárolási platform, a felhőnatív, hiperkonvergens infrastruktúrákhoz készült Harvester megoldás, és a SUSE NeuVector konténerbiztonsági eszköz is.

Aki további részletekre kíváncsi az újdonságokkal kapcsolatban, az elmélyülhet a hivatalos közleményben, illetve a Computerworld újságírójának alapos és átfogó beszámolójában is. Emellett érdemes ellátogatni a rendezvény oldalára is, ugyanis ingyenes regisztrációt követően minden előadás visszanézhető.

Ez összesen több mint 100 különféle prezentációt jelent, amelyek között mindenki számára akad hasznos tartalom érdeklődési körtől és szakmai szinttől függetlenül. A legújabb trendekről szóló, üzleti fókuszú gondolatébresztő előadások éppúgy megtalálhatók köztük, mint mély technikai demók a legújabb innovációkról kezdő, középhaladó és haladó szintek szerint csoportosítva.

Akit az üzleti megközelítés és a kevés technikai részlet érdekel, az olyan témákban kaphat átfogó képet, mint például az üzleti működés szempontjából kritikus fontosságú Linux-rendszerek legújabb generációja vagy a biztonságos SAP-rendszerek alapjai. A feketeöves IT-prókat pedig olyan csemegék várják az előadások között, mint a „Hogyan lehet meghackelni a Kubernetest, és hogyan lehet védekezni a feltörés ellen?”, illetve a „A SUSE Manager feladatok automatizálása ITSM-eszközökkel”. De külön előadást szenteltek például annak is, hogy milyen képességekkel és megoldásokkal segíti a SUSE az edge rendszerek működtetését most és a jövőben.

Ha még nem tette volna meg, regisztráljon a rendezvény oldalára, és nézze meg, önnek milyen területeken tud hasznos újdonságokat mutatni a SUSE.

Ui: Természetesen idén is készültek nagyszerű feldolgozások. Ha könnyedebb formában szeretné megtudni a legfontosabb üzeneteket a friss megoldásokról és bejelentésekről, akkor „dalban mondjuk el”. Jó szórakozást! 🙂

 

Share
Avatar photo
248 views