Kristálygömb helyett: SUSECON | SUSE Communities

Kristálygömb helyett: SUSECON

Share
Share

Nincs olyan ember, akinek ne jönne jól egy kristálygömb, amelyből megtudhatja, merre tartanak a dolgok, és mit hoz a jövő. Az informatika gyorsan változó világában ez különösen igaz, ahol a szakembereknek a bokros mindennapi teendők mellett kell figyelemmel kísérniük a legújabb trendeket.

Mi a SUSE-nál igyekszünk ezzel kapcsolatban is segítséget nyújtani. A SUSECON konferencián a szakembereink a termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk mellett évről évre megosztják a jövőre vonatkozó meglátásait, illetve az aktuális jelenségekkel kapcsolatos tapasztalataikat is. Idén november 7. és 11. között rendezzük meg a konferenciát Washingtonban, és a hagyományokhoz híven magyarul is közzéteszünk majd egy összefoglalót az eseményről.

Video a tavalyi SUSECON legjobb pillanatairól

A 2016-os esemény mottója: Define your future, azaz Határozd meg a jövőd. Erre a gondolatmenetre felfűzve osztjuk meg az információkat előadásokon, esettanulmányokon, gyakorlati oktatásokon és tematikus bemutatókon keresztül.

A konferencia tematikáját három olyan téma köré építettük fel, amelyek meglátásunk szerint a legtöbb fejtörést okozzák a vállalatoknak napjainkban:

  • 1. nap – A változás ideje: Hogyan alakítsuk át a vállalatot, és mikor a legalkalmasabb erre az idő?

  • 2. nap – Alkalmazkodjunk, hogy győzhessünk: Hogyan maradhat agilis a vállalat, és hogyan készülhetünk fel a jövőre?

  • 3. nap – Le az állásidővel!: Hogyan működhet zavartalanul a vállalat, és hogyan tarthatunk lépést a jövő elvárásaival?

Az egyes napok legfontosabb előadásai a következők lesznek:

A jövő az OpenStack rendszerével

A felhőalapú számítástechnika folyamatosan bővül, egyre több piacon van jelen, és egyre nagyobb innovációt generál. Ilyen tendencia mellett mit hoz a jövő az OpenStack számára? A választ az OpenStack közösség és vezetőség szemszögéből nézve mutatjuk be. Áttekintjük a jövőben várhatóan nagy szerepet játszó technológiákat, és arra is mutatunk példákat, hogyan alkalmazzák sikerrel a SUSE ügyfelek az OpenStack rendszert.

A SLES Amazon EC2 AWS CloudFormation használata

Az AWS CloudFormation segítségével a fejlesztők és rendszergazdák egyszerűen hozhatják létre és kezelhetik az AWS megoldásában használható különféle erőforrásokat. Az előadáson betekintést nyújtunk az AWS CloudFormation képességeibe, valamint bemutatjuk, hogyan hozhatnak létre a szervezetek teljes, vállalati szintű számítási környezeteket a kritikus fontosságú alkalmazások futtatásához az Amazon EC2 szolgáltatás keretein belül, a SUSE Linux Enteprise Serverre alapozva.

A nem tervezett állásidő csökkentése

A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension segítségével a vállalatok 24 órás elérhetőséget biztosíthatnak adataik és szolgáltatásaik számára, akár földrajzilag eltérő helyen található, különböző telephelyek számára is. Az előadáson a SUSE Linux Enterprise High Availability Stack funkciói mellett általános felhasználási területeket is bemutatunk, illetve a 12 SP1 újdonságairól is szót ejtünk.

További információ az esemény honlapján található.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,063 views