Kaméleonsimogató Budapesten | SUSE Communities

Kaméleonsimogató Budapesten

Share
Share

Immár hagyománynak számít, hogy a SUSE Expert Days keretein belül világszerte konferenciákat szervezünk, ahol bemutatjuk a helyi informatikai szakembereknek a SUSE legfontosabb újításait és a stratégiánk legfontosabb elemeit. Budapesten idén harmadik alkalommal rendeztük meg az eseményt február 22-én a Continental Hotelben.

A telt házas eseményen a résztvevők hallhattak többek között arról, hogyan látja a SUSE az IT jövőjét az elkövetkező években, milyen kihívásokat támaszt a napjainkban zajló, elképesztően gyors digitális átalakulás, és hogyan lehet ezekre reagálni nyílt forráskódú megoldásokkal. Előadóink arról is beszéltek, hogy miként teheti hatékonyabbá a vállalatok működését a DevOps megközelítés a fejlesztési és az üzemeltetési folyamatok összehangolásában, és hogyan támogatják ezt a SUSE és egyéb open source szoftverek.

A rendezvény természetesen nem lett volna teljes legújabb termékeink és fejlesztéseink bemutatása nélkül, amelyek működésével a hallgatóság élő demókon keresztül a gyakorlatban is megismerkedhetett. A repertoárban szerepelt a SUSE Manager, a SLES High Availability Extension, a SUSE OpenStack Cloud és a SUSE Enterprise Storage is. Hazai szakembereink mellett az eseményen előadást tartott Matthias G. Eckermann, a SUSE Linux Enterprise szoftverek vezető termékmenedzsere, aki azt szemléltette, hogy a szoftvervezérelt infrastruktúra megalapozását hogyan támogatja az operációs rendszer. A nap végén az eseménnyel kapcsolatos kérdőívek kitöltői között SUSE ajándékcsomagokat sorsoltunk ki.

Ha ön is ott volt, reméljük, jövőre újra találkozunk! Ha lemaradt róla, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhessen eseményeinkről!

Amennyiben bővebben is érdeklik az elhangzottak, az előadásanyagokat itt tekintheti meg, szöveges beszámolónk pedig itt olvasható!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,652 views