Itt az első, Azure-re optimalizált vállalati Linux! | SUSE Communities

Itt az első, Azure-re optimalizált vállalati Linux!

Share
Share

Nem nehéz kitalálni, hogy a Microsoft és a SUSE közös munkájának eredménye a különleges szoftver, amely már letölthető az Azure Marketplace piactérről.

Anyacégünk nemrégiben jelentette be, hogy már elérhető a SUSE Linux Enterprise Server 15 kifejezetten a Microsoft felhőalapú számítási platformjához átalakított változata, amely gyorsabb rendszerindítást és nagyobb teljesítményt kínál kisebb memóriafelhasználás mellett. Az operációs rendszer továbbá az újonnan érkező Azure funkciókhoz is gyorsabb hozzáférést biztosít, és lehetővé teszi a felhőplatformon futó szolgáltatások teljesítményének optimalizálását, így segítve a közös ügyfeleket az agilisabb működésben. Az új fejlesztés a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP3-hoz képest mintegy 25 százalékkal gyorsabb hálózati átviteli teljesítményt kínál, az átlagos késleltetés pedig 23 százalékkal csökkent. Ezenfelül a SUSE Public Cloud Module-on keresztül további SUSE-eszközök és erőforrások is elérhetők a felhőalapú megoldásokhoz.

A SUSE hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol a Microsofttal, és a két vállalat közösen dolgozik azon, hogy az ügyfelek egyszerűsíthessék IT-környezeteiket, csökkenthessék költségeiket, és olyan üzletileg kritikus szolgálatatásokat használhassanak, amelyek elősegítik a digitális átalakulást. Ennek az együttműködésnek az eredménye ez az új, a SUSE technológiai támogatásával érkező megoldás is.

A két szoftvergyártó közös munkája révén az ügyfelek és a szoftverfejlesztő partnerek egyszerűbben migrálhatják a saját adatközpontjaikban futó szolgáltatásaikat az Azure felhőbe, illetve közvetlenül a felhőplatformon is fejleszthetik alkalmazásaikat. Emellett alacsonyabb költségek mellett vehetik igénybe az Azure-ön működő, SUSE Linux Enterprise Server rendszeren futtatott on-demand alkalmazásokat is.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,855 views