Elindult a SUSE OpenStack Cloud 6 bétatesztje | SUSE Communities

Elindult a SUSE OpenStack Cloud 6 bétatesztje

Share
Share

A SUSE OpenStack Cloud termékünk segítségével privát felhőket lehet létrehozni egészen egyszerűen. A technológia az OpenStack projekten alapul, ezt egészítettük ki további praktikus, vállalati funkciókkal. Aki kedvet érez magában ahhoz, hogy kipróbálja, mit tudnak a legújabb fejlesztések, az most részt vehet a 6-os kiadás béta verziójának tesztelésében. (Habár Chuck garantálja, hogy működik.)

Ez a szoftver az OpenStack legfrissebb, Liberty verziójára épül, és többek között magas szintű rendelkezésre állást, folyamatos bővítéseket, illetve a Docker és IBM z Systems mainframe gépek támogatását nyújtja. Ezek segítségével még könnyebben áthelyezhetők a kulcsfontosságú üzleti alkalmazások és adatok a felhőbe.

chuck

Bővebb lista a SUSE OpenStack Cloud 6 új fejlesztéseiről:

  • Folyamatos bővítési lehetőségek – ezeknek köszönhetően egyszerűen lehet majd frissíteni a későbbi OpenStack-kiadásokra.
  • Továbbfejlesztett magas szintű rendelkezésre állás –lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy régebbről megmaradt vagy üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazásokat futtassanak a felhőben ugyanolyan rendelkezésre állással, mint a hagyományos infrastruktúrákban.
  • IBM z/VM rendszer támogatása – a Xen, KVM, Hyper-V és VMware rendszereket már eddig is támogattuk. A mostanival együtt pedig a SUSE OpenStack Cloud kínálja a legszélesebb körű hypervisor-támogatást. Ráadásul a mainframe platformok is átviheők az OpenStack privát felhőbe.
  • Docker-támogatás – az új technológiával a felhasználók konténerekbe csomagolt alkalmazásokat állíthatnak össze, szállíthatnak és futtathatnak rendkívül egyszerűen. Ez gyorsabb telepítést és rugalmasabb működést kínál, mint a „hagyományos” virtualizáció, miközben a teljesítmény szinte ugyanakkora, mint a nem virtualizált alkalmazásoknál.
  • Teljes körű OpenStack Manila támogatás – közvetlen eléréssel használható ki a nyílt forráskódú Manila megosztott fájlrendszer teljesítménye, méretezhetősége és felügyeleti funkciói.
  • SUSE Linux Enterprise Server 12 Support Pack 1 támogatás –az ügyfelek a csúcsminőségű platform legújabb verzióját használhatják a saját OpenStack-felhőik kiépítésénél a vállalati informatikai szolgáltatások futtatásához.

További információ itt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
3,694 views