Együtt többre jutunk: megújult program értékesítő partnereinknek

Share
Share

A folyamatosan változó informatikai világban létfontosságú, hogy minden szereplő lépést tartson a fejlődéssel, beleértve a szoftvergyártókat, illetve azokat a szervezeteket, amelyek ezeket a szoftvereket forgalmazzák. Ebben nagy segítség, ha körükben gyorsan és hatékonyan áramlanak az információk a legfontosabb trendekről és vásárlói igényekről, illetve a legújabb, korszakalkotó technológiákról.

suse_partner

A csapatmunka kifizetődő! (Kép forrás)

Éppen ezért a SUSE-nál nemrégiben megújítottuk az értékesítési partnereknek szóló programunkat, hogy együtt még jobban kiszolgálhassuk a felhasználókat. Ezen belül továbbfejlesztett tréningekkel és tanúsítási eljárásokkal segítjük munkájukban a SUSE nyílt forráskódú technológiáinak forgalmazóit, valamint arra is nagyobb figyelmet fordítunk, hogy elismerjük és megjutalmazzuk az eredményes közös munkát.

A programban négy fő területre fókuszálunk: nagyvállalati Linux, szoftveralapú tárolás, OpenStack felhő és rendszerfelügyelet. Minden információt egy jól átlátható online portálon találnak meg a programban részt vevő partnerek, a legújabb termékinformációktól kezdve az eladást segítő eszközökön át egészen a képzési anyagokig és vizsgákig. Emellett külön támogatási szolgáltatást is nyújtunk az értékesítési partnerek számára.

További információ a most bejelentett, megreformált programról itt olvasható.

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,342 views