Diákok, tanárok (és holtig tanulók), figyelem! | SUSE Communities

Diákok, tanárok (és holtig tanulók), figyelem!

Share
Share

Új információk, tréningek és tananyagok érhetők el megújult SUSE Academic honlapunkon.

A SUSE Academic Programot egy évvel ezelőtt indítottuk azzal a céllal, hogy megoszthassuk nyílt forráskódú szoftverekhez kapcsolódó tudásunkat diákokkal és tanárokkal, illetve oktatási és egyéb intézményekkel.

A programon keresztül számos különféle, hasznos tananyagot, eszközt és támogatást biztosítunk, amelyek megkönnyítik a Linux, illetve egyéb nyílt forráskódú szoftverek használatához szükséges tudás elsajátítását.

Az oktatók és a diákok egyaránt hozzáférhetnek a tanúsított Linux és SUSE képzések dokumentumaihoz, emellett külön tréninganyagok kínálunk a felsőoktatási intézmények azon oktatói számára, akik a nyílt forráskódú szoftverekhez kapcsolódó információkat szeretnék beépíteni az órák menetébe.

Ahhoz, hogy a tanulók a gyakorlatban is elsajátíthassák a tudást, olyan eszközök és termékek is hozzáférhetők a programon keresztül, amelyek segítségével a SUSE környezetekben történő fejlesztést próbálhatják ki.

További kedvezményes licencelési lehetőségeket is kínálunk a program keretein belül, így a szervezetek különleges, csak oktatási intézmények számára elérhető árazás és feltételek mellett vehetik igénybe a SUSE termékeit. A programban alsó- és felsőoktatási intézmények, oktató kórházak, illetve múzeumok és könyvtárak vehetnek részt.

További információ a program honlapján érhető el: https://www.suse.com/academic/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,606 views