Békés, boldog karácsonyt! | SUSE Communities

Békés, boldog karácsonyt!

Share
Share

2020 mindannyiunk számára izgalmasan telt. Soha nem volt még ekkora szükség arra, hogy jól tudjunk alkalmazkodni és gyorsan tudjunk reagálni a változásokra – mint ahogyan a SUSE logójában látható kaméleon is teszi.

Erre a hozzáállásra alapozva az új körülmények között is sikerrel vettük az akadályokat. Ehhez – mottónknak megfelelően – elengedhetetlen volt a közösség ereje, vagyis a partnereinkkel folytatott együttműködés.

Büszkék vagyunk rá, hogy még egy ilyen, kihívásokkal teli évben is sikerült növekednünk. Ennek a fejlődésnek az egyik mérföldköve a Rancher Labs vállalat felvásárlása. Ezzel a világ legnagyobb olyan független szervezete jött létre, amely kizárólag arra fókuszál, hogy nyílt forráskódú és felhőnatív megoldásokkal támogassa a digitális átalakulást. Így hatékonyan segíthetjük a szervezeteket az agilis működésben, az új technológiák alkalmazásában, illetve az innováció és a digitalizáció előmozdításában, hogy mindig lépést tarthassanak a fejlődéssel.

Ennek jegyében kívánunk meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag új évet minden munkatársunk nevében!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,946 views