Alkalmazásfejlesztés könnyebben, mint valaha | SUSE Communities

Alkalmazásfejlesztés könnyebben, mint valaha

Share
Share

Az új SUSE Cloud Application Platform 2.0 még több terhet vesz le a fejlesztők válláról.

Nemrégiben új változat jelent meg a SUSE alkalmazásszolgáltatási platformjából, amely egyesíti magában a Kubernetes konténerfelügyeleti technológia és a Cloud Foundry platformszolgáltatás előnyeit. A SUSE CAP képes automatikusan létrehozni a különféle futtatókörnyezeteket a fejlesztők számára az egyes szoftverekhez, így a szakembereknek nem kell azzal foglalkozniuk, hogy mélyebben megismerjék az adott infrastruktúrát és az ahhoz szükséges konfigurációkat, amelybe ki akarják helyezni az adott alkalmazást.

A megoldás az alkalmazásfejlesztés teljes életciklusa során automatizálja a folyamatokat, és lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a kiadási ciklusokat hónapokról percekre csökkentsék. Ezen keresztül pedig jobban kiszolgálhatják ügyfeleiket, és agilisabbá válhat az üzleti működésük.

A SUSE Cloud Application Platform 2.0 magában foglal számos olyan új fejlesztést, amelyekkel a SUSE a közelmúltban járult hozzá a Cloud Foundry közösség tevékenységeihez. Ilyen például a Quarks projekt, amely automatizálja a Cloud Foundry telepítését és felügyeletét a Kubernetesen. Szintén hasonló újdonság a KubeCF, a Kubernetesen történő futtatáshoz tervezett, konténerizált Cloud Foundry Application Runtime, amelynek köszönhetően egységesen, egyetlen konzolról kezelhető a Cloud Foundry és a Kubernetes.

A SUSE fokozatosan integrálja a Kubernetes új funkcióit és az egyéb hasznos újdonságokat a megoldásba, így lehetővé teszi a Cloud Foundry-felhasználók számára, hogy kiaknázzák a konténerfelügyeleti platform új képességeit, és felgyorsítsák az áttérést erre az architektúrára. Mindezeknek köszönhetően a fejlesztők egyszerűbb IT-környezetben, hatékonyabban dolgozhatnak, és gyorsabban tudják kiadni az új programokat, illetve funkciókat.

A fejlesztők most ingyenesen kipróbálhatják a platformot, mindössze egy Developer Sandbox fiókot kell regisztrálniuk.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,675 views