A SUSE a HPE top technológiai partnere

Share
Share

Büszkék vagyunk rá, hogy a SUSE elnyerte a HPE Global Technology Partner of the Year 2021 díjat.

Az elismerést azoknak a partnereknek ítélik oda minden évben, akik aktívan tesznek azért, hogy a legjobbat nyújtsák az ügyfeleknek, folyamatosan törekednek a teljesítmény növelésére, illetve nagy hangsúlyt fektetnek a növekedésre, valamint a közös célokra és eredményekre.

A díj fontos visszaigazolás a SUSE partnerségbe fektetett több mint 25 évnyi munkájáról, amely során a két cég számos kiemelkedő megoldást nyújtott közös ügyfeleinek.

Számtalan területen együttműködünk a biztonságos Linux rendszerek működtetésétől kezdve a konténerek kezelésén át az alkalmazások biztosításáig és a vegyes, nagyvállalati környezetekben kínált tárolási megoldásokig.

A HPE hardverei és a SUSE szoftverei remekül kiegészítik egymást, ezáltal közösen jól skálázható, nyílt forráskódú, vállalati felhasználásra kész alapokat biztosítunk ügyfeleinknek a digitális átalakulás előnyeinek kihasználásához, illetve az olyan gyártók megoldásainak legjobb alkalmazásához, mint például a Microsoft és az SAP. A SUSE Linux az egyetlen olyan operációs rendszer, amely beágyazható a HPE ProLiant szerverek alaplapjaira az Intelligent Provisioning szolgáltatás részeként. Ezzel piacvezető szolgáltatásokat és szilárd alapot kínálunk az SAP HANA megoldások futtatásához azoknak is, akik most szeretnék bevezetni az SAP HANA rendszert, vagy korábbi SAP megoldásáról akarnak erre váltani.

Szinén hozzájárulunk a HPE GreenLake szolgáltatáskínálatához, amely a felhő rugalmasságát kínálja a vállalatok számára a saját adatközpontjaikban, és lehetővé teszi, hogy HPE eszközeit „as-a-service” modellben vegyék igénybe. Több szinten együttműködünk ezen a téren, beleértve a konténereket, a nagy teljesítményű számítástechnikát, a gépi tanulást, a privát felhőt és az SAP HANA megoldásokat. Továbbá a HPE GreenLake menedzsmentplatformjának alapjául is a SUSE-t választották a Linux rendszerek közül.

Együttműködésünk fontos eleme, hogy a HPE Cray szuperszámítógépek a SUSE Linux Enterprise-on alapuló Cray Linux Environment (CLE) rendszert futtatják. Így közös, nagy teljesítményű számítási kapacitást biztosító megoldásaink az egész emberiséget érintő projektekhez is hozzájárulnak. Például olyan fontos szervezeteknél teljesítenek szolgálatot, mint a Coloradóban működő Nemzeti Légkörkutató Központ, ahol a légköri jelenségeket vizsgálják, és megpróbálják megjósolni a klímaváltozás hatásait és az esetleges természeti katasztrófákat.

 

Share
(Visited 5 times, 1 visits today)
Avatar photo
1,119 views