A legjobbak között vagyunk az SAP-nál | SUSE Communities

A legjobbak között vagyunk az SAP-nál

Share
Share

Az SAP alkalmazások futtatásához optimalizált operációs rendszerünk megfelelt a szigorú SAP teszteken, így megkapta a szoftvergyártó hivatalos támogatását, és bekerült az SAP App Centerbe.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications mostantól elérhető a SAP® App Centerben. Ezzel hivatalosan is bekerült az SAP által elismert megoldások közé, igazolva, hogy a rendszer sikeresen teljesített az SAP alapos és szigorú tesztjein, és megszerezte a gyártó prémium minősítését. Ennek köszönhetően az SAP-val karöltve még hatékonyabban tudjuk támogatni a szervezeteket az optimális működésben és a digitális átalakulásban.

Az elismerés egy újabb mérföldköve a SUSE és az SAP húsz éve tartó együttműködésének, amely lehetővé teszi a közös ügyfelek számára, hogy gyorsan és hatékonyan telepítsék és üzemeltessék az SAP-alkalmazásokat a SUSE rendszereken.

Közös munkánk eddigi legfontosabb fejlesztése a SUSE Linux Enterprise for SAP Application, amit szakembereink kifejezetten az SAP alkalmazások futtatásához optimalizáltak, így az ügyfelek a lehető legtöbbet tudják kihozni a rendszereikből. Ez a megoldás az SAP HANA, az SAP S/4 HANA és az SAP NetWeaver alkalmazások vezető Linux-platformja, és egyben az SAP HANA fejlesztési operációs rendszere.

A megoldást számos különféle területen használják. Egy globális építőipari, mérnöki és gyártó vállalat például SAP alkalmazások segítségével gondoskodik arról, hogy 46 ezer dolgozója időben és pontosan megkapja a fizetését. A szervezet a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications beépített, magas rendelkezésre állást biztosító komponensével 99,995%-os rendelkezésre állást ért el az SAP HANA alkalmazások esetében. Ez azt jelenti, hogy négy év alatt mindössze két órányi nem tervezett állásidőt tapasztaltak.

A SUSE és az SAP emellett a legújabb igényeknek megfelelően olyan projekteken is együtt dolgozik, mint például az SAP „Gardener” névre keresztelt, nyílt forráskódú projektje, amelynek célja, hogy hiperskálázható Kubernetes szolgáltatásmenedzsmentet tegyen lehetővé bármilyen infrastruktúrában. A projekthez a SUSE szakértői is hozzátehetik saját konténerkezelési szaktudásukat, aktívan hozzájárulva a telepítőeszközök fejlesztéséhez és a backend eszközök integrációjához.

Ez is tükrözi a SUSE elkötelezettségét aziránt, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa a szervezetek számára a konténerek kezeléséhez. Ezért is vásárolta fel a Rancher Labs vállalatot, piacvezető konténermenedzsment-eszközökkel bővítve portfólióját.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,932 views