A legjobb technológiák házasítása

Share
Share

Izgalmas funkciókkal fűszerezzük a SUSE Cloud Application Platform legújabb főverzióját, amely a jövő évben érkezik. Cloud Foundry- és Kubernetes-rajongók is kedvelni fogják. A Cloud Foundry új, Kubernetes-natív változata elérhető lesz a SUSE Cloud Application Platformon keresztül.

A SUSE Cloud Application Platform a SUSE alkalmazásszolgáltatási platformja, amely megkönnyíti a hagyományos és új felhőalkalmazások életciklusának kezelését a szoftverfejlesztők és az üzemeltetési szakemberek számára. A megoldás egy felületen egyesíti a Kubernetes és Cloud Foundry technológiákat, és egyúttal egyszerűsíti azok használatát, ezzel is segítve a DevOps folyamatokat, illetve felgyorsítva az innovációt.

A SUSE aktív szerepet vállal a nyílt forráskódú Cloud Foundry alkalmazásplatform fejlesztésében, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az alkalmazások fejlesztését, tesztelését, telepítését és skálázását. A Kubernetes konténermenedzsment platformmal kombinálva pedig a konténerek kezelését és ezzel együtt a teljes felhőkörnyezet felügyeletét is leegyszerűsíti.

Az új fejlesztés keretein belül a SUSE a szintén nyílt forráskódú Eirini projektet integrálja saját megoldásába, amely lehetővé teszi, hogy a Cloud Foundry-n keresztük használják a Kubernetest az alkalmazások kezelésére és felügyeletére. Így a felhasználók úgy vehetik igénybe a Kubernetes funkcióit a SUSE Cloud Application Platformon futó konténerek menedzseléséhez, hogy közben megmarad a Cloud Foundry felhasználói élménye, amely jól ismert számos fejlesztő számára.

Az új képességek a jövőre érkező, új SUSE Cloud Application Platformban lesznek elérhetők. A korai változatot nemrégiben mutatták be működés közben a Cloud Foundry Summit konferencián Svájcban.

Share
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,190 views