Több ezer SAP Business One-felhasználó nem tévedhet! | SUSE Communities

Több ezer SAP Business One-felhasználó nem tévedhet!

Share
Share

Már a hatezres számot közelíti azon ügyfelek száma, akik SUSE Linux Enterprise Serveren futtatják SAP HANA-val integrált SAP Business One megoldásaikat.

A kis- és középvállalatok igényeire szabott SAP Business One ERP-rendszer segítségével a szervezetek jobban átláthatják és egyszerűbbé tehetik kulcsfontosságú folyamataikat. Az SAP HANA memóriaalapú adatplatform használatával szinte bármilyen adatforrásból származó, nagy mennyiségű tranzakciós adatot elemezhetnek azonnal, valós időben, így naprakész információk alapján hozhatnak üzleti döntéseket, ami elősegíti a nyereséges működést.

Az SAP-alkalmazások futtatásához pedig rendkívül szilárd és megbízható alapot nyújt a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszer. A két gyártó hosszú évek óta közösen dolgozik a kifejezetten SAP-termékek futtatására optimalizált megoldás folyamatos továbbfejlesztésén, amely a speciális operációsrendszer-módosításoknak köszönhetően kiemelkedően jó teljesítményt nyújt, emellett nagy rendelkezésre állást biztosít, és integrált terméktámogatást is tartalmaz. Ezért az SAP a Linux rendszerek közül elsődlegesen a SUSE-t ajánlja alkalmazásai futtatásához.

Ennek köszönhető, hogy anyacégünk nemrégiben közzétett bejelentése alapján már közel hatezer vállalat alkalmazza sikerrel világszerte a SUSE Linux Enterprise Serveren az SAP HANA-val integrált SAP Business One rendszert. Tapasztalataik alapján a megoldások együttesen lehetővé teszik az üzletileg kritikus alkalmazások teljesítményének növelését, és stabil működést garantálnak, miközben csökken a szoftverek és hardverek adminisztrációjára fordítandó idő, valamint az energiafelhasználás is.

Az SAP Business One-hoz már elérhető a legújabb SUSE Linux Enterprise Server 12 SP3 telepítőcsomag, amely a következő linkről tölthető le: suse.com/slesb1hana.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
2,396 views