A SUSE OpenStack Cloud 4 az OpenStack legfrissebb, (Icehouse) kiadására épül, teljes körű támogatást biztosít a Ceph elosztott tárolási rendszerhez, valamint a VMware alapú virtuális környezetekhez, és így lehetővé teszi a szervezetek számára informatikai beruházásaik minél teljesebb kihasználását. A SUSE OpenStack Cloud új verziója a jobb méretezhetőség, valamint a megnövelt automatizálás és rendelkezésre állás révén ideális megoldás a kritikus vállalati szolgáltatások hatékony üzemeltetésének támogatására.

Tárolási kapacitás költséghatékony bővítése

A SUSE OpenStack Cloud 4 teljes mértékben támogatja a Ceph rendszer bevezetését. A felhőalapú telepítések megvalósításához ideális Ceph egyedi hibapontok (single point of failure) és architektúra-kapacitási korlátok nélküli elosztott blokk- és objektumtárolást biztosít. A Ceph használatával a vállalatok nagymértékben méretezhető és rendkívül megbízható tárhelyfürtöket építhetnek ki általánosan elérhető hardverek segítségével, így csökkenthetik a tárolási kapacitás növelésének költségeit. A Ceph a SUSE OpenStack Cloud 4 rendszerbe való integrálása révén még sokoldalúbb és rugalmasabb felhőalapú képességeket biztosít. A SUSE OpenStack Cloud 4 részeként a Ceph felhasználható objektumtároló felhők vagy a lemezképtár háttértárolójának létrehozására, illetve virtuális gépek tartós tárolásának biztosításához. A SUSE OpenStack Cloud telepítési keretrendszere segítségével a vállalatok automatikusan alakíthatják ki a Ceph fürtöket.

Hatékonyabban méretezhető alkalmazások, valamint új szolgáltatások a végelhasználók számára

Az OpenStack Orchestration előre meghatározott sablonok alapján automatizálja több virtuális gép vezérlését és irányítását. Az OpenStack Orchestration és a többi OpenStack-szolgáltatás szorosabb integrációja lehetővé teszi az összes olyan infrastruktúra-erőforrás, például a számítási, tárolási és hálózatkezelési erőforrások automatizált méretezését, amelyek egy adott alkalmazás megfelelő méretezéséhez szükségesek. Az új konfigurációs API további életciklus-kezelési képességeket kínál az alkalmazásokhoz, az új sablonformátum alkalmazása pedig az összes OpenStack Orchestration-szolgáltatás elérését biztosítja a végfelhasználók számára.

A meglévő virtualizációs technológiák maximális kihasználása

A VMware vSphere-környezetek és az OpenStack közötti továbbfejlesztett integráció révén maximálisan kihasználhatók a meglévő virtualizációs technológiák. A SUSE OpenStack Cloud mostantól kibővült VMware-funkciókat kínál a képkezeléshez, valamint a VMware vSphere® számítási csomópontok, a VMware NSX™ hálózatvirtualizációs eszköz és a blokktároláshoz használható vSphere alkalmazáscsatoló támogatása mellett együttműködik a VMware Virtual SAN™ tárolási megoldással is.

Egységesen kezelhető szolgáltatások

A SUSE OpenStack Cloud az adatbázist, a terheléselosztási funkciókat és a tűzfalat egységesen kezelhető szolgáltatások formájában biztosítja. A telepítés így felgyorsul, mivel nincs szükség arra, hogy a felhasználók maguk konfigurálják ezeket a szolgáltatásokat. A SUSE OpenStack Cloud továbbá javítja az alkalmazások skálázhatóságát azáltal, hogy szorosabb összehangoltságot biztosít a virtuális gépek vezérlésének és irányításának automatizálása, valamint a többi felhőalapú szolgáltatás (például számítási műveletek, tárolás és hálózatkezelés) elvégzése között.

Request a Sales Call

Call or complete the form below to talk to a Sales representative. Looking for Support? Submit a service request.

* Required Fields

First Name is a required field
Last Name is a required field
Email is a required field
Company is a required field
Phone is a required field
City is a required field
Country is a required field
Address is a required field
Zip/Postal Code is a required field
State is a required field
Comments is a required field

Read our Privacy Policy.

Request a Call

Let's Talk

Want to talk to someone? Call our Sales team or request a call and we'll get right back to you.

  • Sales:

For support information, please visit Technical Support.

Live chat only available in the US and Canada.