Regisztráljon a SUSECON konferenciára!

Share
Share

 

Június 7. és 9. között tartjuk éves rendezvényünket, amelyen ön is részt vehet online, mindössze regisztrálnia kell.

A SUSE az elmúlt évek hagyományait követve idén is a virtuális térben rendezi meg éves konferenciáját, a SUSECON-t. Ennek nagy előnye, hogy bárki a világ bármelyik pontjáról részt vehet az eseményen. Mindhárom napra rengeteg érdekes és hasznos programot kínálnak a szervezők, melyek közül mindenki kiválaszthatja a szakmai területének és időbeosztásának leginkább megfelelő előadásokat. Noha az SUSECON-ig még van egy hónap, az előadások listája már elérhető, így  előre megtervezheti személyre szabott programját.

Három fő terület köré csoportosítva érkeznek a tartalmak. A Linux hajnala szekcióban azon ügyfelek tapasztalatairól és sikertörténeteiről hallhatnak az érdeklődők, akik SUSE Linux rendszerekre alapozva végezték a digitális átalakulást. A SUSE 30 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, és megbízható, biztonságos, az előírásoknak megfelelő, nagy rendelkezésre állású és rugalmas üzleti megoldásokat fejleszt, ezért számos különféle projektben támogatta sikeresen ügyfeleit. A rendezvényen ezekről a fejlesztésekről is bővebb információt kaphat, tovább megtudhatja, hogyan segítik az innovációk a költségek csökkentését, a működés hatékonyabbá tételét, illetve a szolgáltatások gyorsabb biztosítását.

A Kubernetes felemelkedése részben arról lesz szó, miért elengedhetetlen a Kubernetes a felhőnatív átalakulás és a konténerek vezérlése során, ha a versenytársait megelőzve, elsőként akarja a legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinek. Az előadók arra is kitérnek, hogy miként segítik mindezt a SUSE technológiák, köztük a NeuVector, amely teljes körű biztonságot kínál a konténerek kezeléséhez.

Az Edge reneszánsza szekcióban pedig képet kaphat arról, hogyan jutnak kulcsszerephez az edge technológiák az ügyfélcentrikus digitális átalakulási stratégiákban, illetve hogyan támogatják a vállalatokat a peremhálózati eszközök, valamint az általuk gyűjtött adatok az ügyfelek jobb kiszolgálásában és a megalapozott döntések meghozatalában. Az előadók azzal kapcsolatban is hasznos tanácsokat adnak, hogyan építhetők be az új eszközök a vállalatok működési stratégiáiba.

Az általános vitaindító prezentációk mellett mélyebb technikai információkat kínáló demók és interaktív bemutatók színesítik a konferenciát, így szakmai tudástól és digitális érettségi szinttől függetlenül mindenki talál az érdeklődési körének megfelelő tartalmat. Az eseményen a SUSE saját vezetői és szakemberei, mellett olyan partnerek is megszólalnak, mint a Microsoft, a Fujitsu és a Dell, illetve olyan ügyfelek is bemutatják projektjeiket, mint az Airbus és a BMW.

Regisztráljon már most, és nézzen szét az előadások katalógusában!

Share
(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar photo
879 views