Ötös alát kaptunk az ügyfelektől a Gartnernél | SUSE Communities

Ötös alát kaptunk az ügyfelektől a Gartnernél

Share
Share

 

A SUSE Linux Enterprise Servert 4,5 pontra értékelték a Gartner Peer Insights platformon lebonyolított elemzés ötpontos skáláján.

A vállalatok egyre nagyobb arányban helyezik át szolgáltatásaikat virtuális és felhőkörnyezetekbe, hiszen ezzel optimalizálhatják azokat, költségeket takaríthatnak meg, így gond nélkül használhatják mindegyik felhasználási esethez azt a platformot, amely a legtöbb előnyt kínálja. A SUSE további támogatást kínál nekik azzal, hogy a SUSE Linux Enterprise Servert alkalmassá tette az összes nagyobb hypervisorral való együttműködésre. A megoldás magában foglalja a legújabb nyílt forráskódú technológiákat, és a legkedvezőbb árú operációs rendszernek számít ezekhez a platformokhoz. Ezenkívül gyorsabb innovációt, alacsonyabb TCO-t és kiváló felhasználói élményt kínál.

Ezt ügyfeleink is így látják, akik nemrég a Gartner Peer Insights platformján mondták el véleményüket a termékről pontozással és szöveges minősítéssel is. Az összesített értékelés szerint a válaszadók 94 százaléka ajánlaná másnak is megoldásunkat, amit átlagosan 4,6-ra pontoztak az 5-ös skálán. Az „Felmérés és szerződéskötés” kategóriában a SUSE Linux Enterprise Server 4,7 pontot ért el, az integrációt és telepítést 4,6-ra osztályozták, a szolgáltatás és támogatás pedig 4,5 pontot kapott átlagban.

Az előnyök között több helyen említik, hogy a SUSE Linux Enterprise Server multimodális architektúrája lehetővé teszi a hagyományos infrastruktúrák modernizálását, így a szervezetek könnyedén telepíthetik az üzleti szempontból kritikus szolgáltatásokat az adatközpontokban és nyilvános felhőkörnyezetekben.

A Live Patching funkció révén a vállalatok csökkenthetik költségeiket az állásidő minimalizálásával, a szolgáltatások rendelkezésre állásának fejlesztésével, valamint a biztonság és a megfelelőség javításával. A megoldás ezenfelül megszerezte a Common Criteria EAL4+ tanúsítványát, amely a legmagasabb szintű biztonságot garantálja kritikus fontosságú környezetek számára.

A rendszer olyan API-kat és szolgáltatásokat tartalmaz, amelyekkel számos különféle architektúrán, szerveren, tárhelyen és hálózaton működő alkalmazások írhatók és használhatók. Így a szervezetek bármilyen működési környezethez alkalmazkodhatnak, valamint zökkenőmentesen migrálhatják az alkalmazásokat és szolgáltatásokat az egyes környezetek között. Ráadásul mindehhez professzionális, vállalati szintű támogatást vehetnek igénybe.

Olyan felhasználó is akadt, aki azt emelte ki, hogy a SUSE a legjobb választás SAP-hoz, és javítja a felügyeletet. Néhányan pedig úgy fogalmaztak, hogy a SUSE mindent megcsinál, amit kell, méghozzá magas szinten. Aki pedig már 15 éve használja, az azért foglalkozik keveset a termékkel, mert az megfelelően működik.

Ide kattintva böngészhet az értékelések között, ha szeretne további véleményeket olvasni. Az eredményeket összesítő infografikánkat pedig innen tudja letölteni.

Share
Avatar photo
1,320 views