Nézze vissza a Kubernetes-ről szóló webcastunkat! | SUSE Communities

Nézze vissza a Kubernetes-ről szóló webcastunkat!

Share
Share

A Computerworld stúdiójába látogattunk Kovács Lajos vezető konzultáns kollégámmal, hogy bemutassuk eszközeinket, amelyek segítségével az üzemeltetők és a fejlesztők kihasználhatják a konténerek és a Kubernetes előnyeit.

Aki lemaradt az előadásról, az megtekintheti a hazai Computerworld YouTube-csatornáján:

Számos hasznos és fontos területet érintettünk, ezért érdemes belenéznie annak is, aki még csak ismerkedik a konténerekkel, és annak is, aki már komolyabban foglalkozik a témával, és kérdései akadnak a működtetéssel vagy a felügyelettel kapcsolatban.

Bemelegítésként áttekintettük, pontosan mi is a DevOps, és miért van rá szükség, illetve hogyan támogatja ezt a megközelítést a konténertechnológia. Végigvettük a konténerekkel és a Kubernetes konténerfelügyeleti eszközzel járó kihívásokat, majd pedig részleteztük, hogyan segíti a vállalatokat a SUSE a konténerek kezelésében.

Ehhez teljes, mindenre kiterjedő portfóliót kínálunk, amely magában foglal egy konténerfelügyeleti eszközt, edge környezetekhez kialakított operációs rendszert, egy hiperkonvergens infrastruktúrákhoz készült megoldást, egy tároláskezelő eszközt, és egy végponttól végpontig terjedő védelmet kínáló terméket is. A megoldások által nyújtott funkciókat és lehetőségeket részletesen bemutattuk az előadásban.

Végül a nézői kérdések kapcsán arra is kitértünk, hogy mik a hazai tapasztalatok, hiszen már itthon is sok helyen használják a Kubernetes és a Rancher megoldásokat, és a vállalati szintű támogatásunkat is számos szervezetnél igénybe veszik hozzájuk, beleértve a pénzügyi, államigazgatási, telekommunikációs és felsőoktatási szektorokat.

Share
Avatar photo
2,789 views