MAGYARORSZÁG

SAP alkalmazások SUSE platformon

Az IDC anyagából Ön is megtudhatja, hogy az SAP rendszerek futtatásához használt infrastruktúra hogyan segíti a telepítést, a rendelkezésre állást, az üzemeltetést és az új szolgáltatások bevezetését.

Kattintson ide a fehér könyvért.

A SUSE-ról

A SUSE az innovatív, megbízható és vállalati felhasználásra szánt, nyílt forráskódú megoldások világszinten vezető fejlesztője. Működésének fókuszában a nagyvállalati Linux, Kubernetes-felügyeleti és edge megoldások állnak. Emellett szorosan együttműködik a partnerekkel és a közösségekkel annak érdekében, hogy bármilyen környezetben megfelelő alapot kínáljon ügyfelei számára az innovációhoz – az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózatok pereméig. A SUSE újraértelmezi a „nyílt” fogalmát a nyílt forráskód koncepcióján belül, ezzel biztosítva ügyfelei számára az aktuális kihívások kezeléséhez elengedhetetlen agilitást, illetve a jövő megoldásainak és stratégiáinak fejlesztéséhez szükséges szabadságot.

 
SUSE IRODA

1117 Budapest

Neumann János u. 1.
Infopark Budapest A. épület

+36-1-489-4600
iroda@suse.com

Helyi partnerek Kapcsolat

Blogs

Blogs
January 20th, 2022

The Success of ‘Open-hearted’ Partnerships in the Cloud

The future is open — and it’s better together. At SUSE, we pride ourselves on our partnerships, and…

Blogs
January 19th, 2022

Tech Trends in 2022 – Your Customary January Predictions Blog

January is always a month for tech predictions. I cooked up a few of my own, in the main areas…

Blogs
January 19th, 2022

CPU Isolation – A practical example – by SUSE Labs (part 5)

This blog post is the fifth in a technical series by SUSE Labs team exploring Kernel CPU Isolation…

Hasznos linkek

Blog

SUSE

Hírek, érdekességek és hasznos információk magyar nyelven a SUSE háza tájáról.

Bővebben
Infografika

Miért SUSE?

A SUSE Linux minden fontosabb iparágban jelentős szereppel bír. Jelen van például az légi- és járműiparban ugyanúgy, ahogyan a pénzintézeteknél is.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Linux Enterprise Server

A SUSE Linux Enterprise Server egy biztonságos, nyílt forráskódú szerver operációs rendszer, amely kiválóan alkalmas a legfontosabb fizikai, virtuális és felhőalapú szolgáltatások futtatására.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications

A SUSE Linux Enterprise Server (SLES) az SAP által elsődlegesen ajánlott Linux platform, a Linux alapú SAP implementációk több mint 70%-ával.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Linux Enterprise Server Subscription with Exp

A SLES with Expanded Support egy kedvező árú, premium szintű előfizetés, amely támogatást biztosít meglévő Linux rendszerei számára, és lehetővé teszi a SLES integrálását jövőbeni Linux környezetébe.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Linux Enterprise Live Patching

A SUSE Linux Enterprise Live Patching megoldása kiküszöböli az állásidőt, hiszen a kritikus Linux kerneljavításokat a karbantartási időablakokon kívül, a rendszer leállítása nélkül valósítja meg.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Linux Enterprise High Availability Extension

A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension egy nyílt forráskódú fürtépítési technológiákból álló integrált programcsomag, amely segít biztosítani a szolgáltatások rendelkezésre állását.

Bővebben
Termékismertető

SUSE Manager

A SUSE Manager kategóriájában a legjobb Linux-szerverfelügyeleti képességeket nyújtja, például átfogó hardver- és szoftverleltárt, a frissítések automatikus telepítését, és a szerverek monitorozását.

Bővebben