Rendezvények

SUSECON 2017

A SUSE minden ősszel globális konferenciát szervez, ahol bemutatja a legfontosabb újdonságait és terveit, illetve ismerteti az elmúlt év legjelentősebb nyílt forráskódú projektjeinek eredményeit. Idén tőlünk mindössze párszáz kilométerre, Prágában lesz a SUSECON szeptember 25. és 29. között. Ez igazán nem távolság, ezért reméljük, minél többen részt vesztek majd az eseményen.

További információ

SUSE Expert Days 2017

Február 22-én tartottuk a SUSE Expert Days rendezvénysorozat budapesti előadásait, ahol a résztvevők első kézből, a SUSE szakértőitől hallhattak a legújabb nyílt forráskódú megoldások előnyeiről, és élő demók keretében a gyakorlati működésükbe is bepillantást nyerhettek. Az eseményen a hazai megszólalók mellett Matthias G. Eckermann, a SUSE Linux Enterprise szoftverek vezető termékmenedzsere is megosztotta a legfrissebb szakmai információkat.

További információ

OpenStack Days Budapest 2017

Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési igazgatója a június 7-én megrendezett OpenStack Days Budapest konferencián az OpenStack és az egyre népszerűbb konténer technológiák kapcsolatáról beszélt.

További információ

Webinárok - magyar nyelven is

Kapcsolat

Magyarország

1124 Budapest

Csörsz utca 45. VII. em.

tel. +36-1-489-4600

iroda@suse.com