Magyarország

Virtuális rodeó: ingyenes Kubernetes tanfolyam

Vegyen részt online képzésünkön, ahol megmutatjuk, hogyan segítik a konténerek és a Kubernetes hatékony kezelését a Rancher eszközök.

A SUSE-ról

A SUSE az open source innováció vezetője, szorosan együttműködik a partnerekkel, közösségekkel és ügyfelekkel a megbízható, nyílt forráskódú szoftverek fejlesztésén és támogatásán. Piacvezető Linux-, Kubernetes-, konténer- és felhőmegoldásai bármilyen környezetben megfelelő alapot biztosítanak az ügyfelek számára az innovációhoz az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a hálózatok pereméig. A SUSE újraértelmezi a „nyílt” fogalmát a nyílt forráskód koncepcióján belül, ezzel biztosítva ügyfelei számára az aktuális kihívások kezeléséhez elengedhetetlen agilitást, illetve a jövő megoldásainak és stratégiáinak fejlesztéséhez szükséges szabadságot.

SUSE iroda

1117 Budapest

Neumann János u. 1.
Infopark Budapest A. épület

+36-1-489-4600
iroda@suse.com


SUSECON

May 18-20, 2021

Csatlakozzon hozzánk éves konferenciánkon az otthonából. Ismerkedjen meg a legjobb vállalati Linux, Kubernetes-felügyeleti és edge megoldásokkal.

Virtuális rodeó: Kubernetes workshop

April 27, 2021

Vegyen részt online képzésünkön, ahol megmutatjuk, hogyan segítik a konténerek és a Kubernetes hatékony kezelését a Rancher eszközök.

Rancher+SUSE: átfogó konténermenedzsment

20 January, 2021

Milyen előnyt kínálnak a konténerek üzemeltetéséhez, valamint egységes kezeléséhez a SUSE portfóliójában már elérhető Rancher konténerfelügyeleti megoldások? Kiderül a webinárunkból.

A konténeres technológiák üzleti előnyei

13 January, 2021

Nézze vissza online előadásunkat, ahol elmondjuk, hogyan használhatja ki a konténeres technológiák előnyeit a SUSE segítségével, és mire érdemes figyelnie, ha ilyen megoldást szeretne bevezetni.

Videók

SUSE Videos

test1
2:32 mins

SUSE: a közösség ereje

test1
2:11 mins

A konténertechnológia alapjai

test1
2:32 mins

SUSE Manager bemutató