SUSE videók

Termékleírások

  • Miért SUSE? A SUSE Linux minden fontosabb iparágban jelentős szereppel bír. Jelen van például az űrkutatásban, a haditechnikában, a kereskedelemben és a járműiparban is. A globális Fortune 100 listán szereplők több mint kétharmada használja a SUSE Linux Enterprise Server rendszert.
  • SUSE Linux Enterprise Server A SUSE Linux Enterprise Server egy biztonságos, nyílt forráskódú szerver operációs rendszer, amely tartalmazza a legújabb virtualizációs és konténertechnológiákat és kiválóan alkalmas a legfontosabb fizikai, virtuális és felhőalapú szolgáltatások futtatására. Vegyes IT-környezetekhez is optimális, és kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja a technológiai elévülés vagy a gyártóktól való függés kockázata nélkül.
  • SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications A SUSE Linux Enterprise Server (SLES) az SAP által elsődlegesen ajánlott Linux platform, a Linux alapú SAP implementációk több mint 70%-ával. A SLES for SAP megoldás pedig a két gyártó által közösen kifejlesztett megoldás, amelyik a minősített, nagy rendelkezésre állást biztosító komponensek és az integrált terméktámogatás mellett a speciális operációs rendszer módosítások miatt teljesítmény szempontjából is a legjobb választás.
  • SUSE Linux Enterprise Server Subscription with Expanded Support A SUSE Linux Enterprise Server Subscription with Expanded Support egy kedvező árú prémium szintű támogatási előfizetés, amely támogatást biztosít már meglévő Linux rendszerei számára, és emellett lehetővé teszi a SUSE Linux Enterprise Server integrálását jövőbeni Linux környezetébe.
  • SUSE Linux Enterprise Live Patching Az állásidő drága, még a tervezett állásidő is. A SUSE Linux Enterprise Live Patching frissítési megoldása lényegében kiküszöböli az állásidőt, hiszen a kritikus Linux kerneljavításokat a karbantartási időablakokon kívül, a rendszer leállítása nélkül képes megvalósítani.
  • SUSE Linux Enterprise High Availability Extension A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension kedvező áron segít biztosítani a szolgáltatások állandó rendelkezésre állását. A termék egy nyílt forráskódú fürtépítési technológiákból álló integrált programcsomag, amely magas rendelkezésre állású fizikai és virtuális Linux* fürtök telepítését teszi lehetővé.
  • SUSE Manager A SUSE Manager kategóriájában a legjobb Linux-kiszolgálófelügyeleti képességeket nyújtja, például átfogó hardver- és szoftverleltárt, a frissítések automatikus telepítését, és a kiszolgálók átfogó monitorozását. Csökkenti a teljes tulajdonlási költséget, miközben segíti a megfelelőségi követelmények teljesítését, és javítja a szolgáltatás minőségét.
  • SUSE Enterprise Storage A SUSE Enterprise Storage szoftver egy, a Ceph technológiára épülő szoftveralapú tárolási megoldás, amellyel a szervezetek költséghatékony és széles körben skálázható tárolási megoldást építhetnek ki, általánosan elérhető kiszolgálók és lemezmeghajtók használatával.
  • SUSE Container as a Service Platform A SUSE Container as a Service Platform egy könnyen bevezethető, a Kubernetesre épülő konténerfelügyeleti megoldás, amely támogatást biztosít a konténerképek hatékonyabb és biztonságosabb kezeléséhez, továbbá egyszerűsíti a konténer alapú szolgáltatások telepítését és monitorozását.
  • SUSE Cloud Application Platform A SUSE Cloud Application Platform egy a Cloud Foundry projektre épülő modern alkalmazásszolgáltatási platform, melynek segítségével a szoftverfejlesztő és az üzemeltető csapatok leegyszerűsíthetik a hagyományos és az új, felhőalapú alkalmazások életciklus-kezelését.

Kapcsolat

Budapest

1117 Budapest

Neumann János u. 1.

Infopark Budapest A. épület

tel. +36-1-489-4600

iroda@suse.com