Újabb elismeréseket zsebelt be a SUSE

Share
Share

Ezúttal a TrustRadius értékeléseiben méltatták a SUSE Rancher konténerfelügyeleti platformot.

A TrustRadius egy üzleti döntéshozók számára létrehozott platform, ahol a felhasználó szakemberek értékelhetik az egyes szoftveres megoldásokat, illetve megkereshetik az üzleti céljaikhoz legjobban illeszkedő termékeket. A visszajelzések alapján az ügyfelek három fontos területen is a SUSE Ranchert ítélték a legjobbnak, beleértve a funkciókat, az ügyfélkapcsolatokat és az ár-érték arányt.

A felhőnatív megoldások kiemelt helyen szerepelnek ügyfeleink stratégiájában számos különféle üzleti projektben, az alkalmazásfejlesztéstől kezdve az infrastruktúramodernizálásig. A Gartner becslése szerint 2025-re az új digitális szolgáltatások több mint 95%-át felhőnatív platformokon fogják üzembe helyezni. A SUSE pedig elkötelezett aziránt, hogy olyan, nyílt forráskódú megoldásokat biztosítson, amelyek támogatják ezeket a törekvéseket, valamint jó skálázhatóságot nyújtanak.

A piacon jelenleg egyedül a SUSE kínál olyan portfóliót, amellyel az ügyfelek mindenhol egyszerűen kezelhetik a Kubernetes fürtökkel járó üzemeltetési és biztonsági kihívásokat, az adatközponttól kezdve a felhőn át az edge környezetekig. Emellett olyan integrált eszközök is megtalálhatók a kínálatában, amelyek segítségével a DevOps-csapatok nagy tételben is könnyedén és hatékonyan hozhatnak létre és futtathatnak konténerizált szolgáltatásokat.

A Trustradius három elismerése azt a kiemelkedő munkát díjazza, amelyet a SUSE termékfejlesztési, értékesítési, mérnök- és szervizcsapata tesz bele abba, hogy folyamatosan továbbfejlessze a magas szintű támogatással kiegészített, iparágvezető, megbízható és biztonságos Rancher Kubernetes-felügyeleti platformot.

Az ilyen jellegű visszajelzések kiemelten fontosak számunkra, hiszen ezek maguktól az ügyfelektől származnak, akik élesben használják a megoldásokat napi működésük során. Ezért is voltunk rendkívül büszkék arra is, hogy néhány hónappal ezelőtt egy hasonló platform, a G2 a  SUSE Linux Enterprise Servert sorolta a vezetők közé a szervervirtualizációs szoftverek között, az IaaS (Infratructure-as-a-Service) kategóriában pedig a „kiváló teljesítményt nyújtó” megoldások közé került az oldalon a megoldás.

 

Share
(Visited 7 times, 1 visits today)
Avatar photo
2,235 views