Tuningolja velünk AMD processzorait! | SUSE Communities

Tuningolja velünk AMD processzorait!

Share
Share

Mérnökeink ismét kisütöttek valami hasznosat, ezúttal az új AMD EPYC processzorokhoz.

Ez is egy újabb példa arra, hogyan segítjük a SUSE-nál a szervezeteket abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki a rendszereikből.

Az EPYC processzorok az AMD szerverekbe szánt zászlóshajói. Az első generáció 2017-ben jelent meg, és olyan jól szerepelt, hogy ennek köszönhetően az AMD háromszorosára növelte a piaci részesedését ebben a szegmensben. A második generáció pedig 2018 nyarán jelent meg, és a cég Zen 2 architektúrájára alapozva akár 64 magot és 128 szálat képes támogatni, ami új fejezetet nyitott a modern adatközpontok történetében.

Tavaly nyári megjelenése óta az új EPYC család már 140-nél is több rekordot állított fel különböző felhasználási területeken, beleértve a nagy teljesítményű számítástechnikát, a szórakoztatóipart, a big datát és a felhőt, valamint a vállalati környezeteket.

Most pedig mi is segítséget nyújtunk ügyfeleinek abban, hogyan használják ki ezt a rekordszintű teljesítményt a saját infrastruktúrájukban. Szakembereink ugyanis összeállítottak egy útmutatót arról, hogyan finomhangolhatók a nagy számítási kapacitást igénylő szolgáltatások az AMD EPYC processzorok és a SLES 15 SP1 rendszer együttes használata során. A dokumentumban azt is bemutatjuk, hogy a megoldások miként használhatók virtualizációra, emellett néhány teljesítménytesztelési forgatókönyvet és eredményt is megosztunk. Mindezeknek köszönhetően közös ügyfeleink még többet hozhatnak ki rendszereikből.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No comments yet

Avatar photo
1,741 views